<strong>SPISTE ULV:</strong> Liam Neeson har fått dyrevernorganisasjonen PETA på nakken etter å ha spist ulvekjøtt under forberedelsene til rollen i filmen «The Grey». Foto: PLANET PHOTOS
SPISTE ULV: Liam Neeson har fått dyrevernorganisasjonen PETA på nakken etter å ha spist ulvekjøtt under forberedelsene til rollen i filmen «The Grey». Foto: PLANET PHOTOS Vis mer

Trues med boikott av dyrevernere

PETA er rasende etter at filmstjernen Liam Neeson innrømmet å ha spist ulvekjøtt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Liam Neesons siste spillefilm står overfor en boikott etter at filmstjernen innrømmet å ha spist ulvekjøtt i forberedelsene til rollen.

Den irske skuespilleren har fått dyrevernorganisasjonen PETA på nakken for sine metoder for å sette seg inn i rollen til filmen «The Grey», der han spiller lederen av en gruppe mennesker som blir jaktet på av ulver etter en flystyrt i det arktiske isødet.

- Det smakte veldig vilt, men jeg er irsk så jeg er vant til merkelige gryteretter. Jeg takler det. Bare hiv inn masse gulrøtter og løk i det, så kan jeg kalle det en middag, uttalte Neeson ifølge RadarOnline.com.

PETA reagerte sterkt på filmstjernens uttalelser, og sendte ut en pressemelding der de oppfordrer publikum til å holde seg unna Liam Neesons nye film.

- Neesons standpunkt til behandling av dyr er smertelig i utakt med resten av verden. Ikke dyss dette ned, hold dere unna «The Grey».

De fleste ulvene-scenene i filmen er blitt til ved spesialeffekter, men PETA hevder at filmens regissør Joe Carnahan bestilte ulvekadavre som var blitt fanget i feller til enkelte av scenene.

- Flere dyr som blir fanget i feller biter av sine egne lemmer for å komme seg fri. Disse dyrene dør av koldbrann eller andre infeksjoner, og etterlater seg ofte trengende valper til seg selv, sier talsperson for PETA Jane Dollinger i pressemeldingen ifølge RadarOnline.com.

Til tross for dyrevernorganisjonens forsøk på å få filmen boikottet, har filmen allerede rukket å bli en stor suksess i USA.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant lykken igjen etter konas tragiske død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer