Lindsay Lohan:

Truer med å sparke ansatte etter skoblemme

Lindsay Lohan er nådeløs.

VEKKER OPPSIKT: Lindsay Lohan truer på Instagram med å sparke ansatte dersom de ikke følger kleskoden hun har satt på sin egen klubb. Foto: NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: Lindsay Lohan truer på Instagram med å sparke ansatte dersom de ikke følger kleskoden hun har satt på sin egen klubb. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det kanskje ikke alle vet om skandaleombruste Lindsay Lohan (32), like godt kjent for sine problemer som for sine roller som barnestjerne, er at hun i voksen alder har blitt en suksessrik gründer.

Hun eier flere klubber rundt om i landområdene nordmenn flest definerer som Syden, og har blant annet nylig åpnet Lohan Beach House på både Mykonos og Rhodos.

I tillegg eier hun Lohan Nightclub i Athen, som hele 88 000 mennesker liker på Facebook. Faktisk er hun så opptatt med bedriftene sine for tida at hun skal få sitt eget realityprogram på MTV, som skal handle om forretningskvinnen Lohan.

REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer Vis mer Vis mer

Mange har tolket avtalen som et forsøk på å renvaske stjernen, som holder til i London, Dubai og rundt om i Tyrkia. Selv med gjentatte forsøk på å renvaske seg selv, blant annet ved å hjelpe flyktninger fra Syria til Tyrkia, klarer hun å skape negativ oppmerksomhet rundt seg selv.

Denne gangen angår det hennes egne ansatte, som trues med sparken fordi de ikke har matchende sko.

Skokrise

Det er Page Six som først omtaler saken. Klubben Lohan eier på Rhodos har lagt ut et innlegg på Instagram, som viser to av de ansatte smilende mot kameraet. Klubben følges av nærmere 7000 mennesker, og markedsfører seg som et VIP-sted.

De to kvinnelige ansatte er fotografert i matchende kremfargede silkekimonoer, og har liknende hårsveiser. De har derimot valgt å ta på seg forskjellige sko, noe som ikke falt i god jord hos den tidligere barnestjernen.

Den ene har på seg høye, hvite plattformsko, som basert på andre innlegg virker å være en del av uniformen. Den andre har på seg beige pumps, som ingen av de andre jentene bruker.

Under bildet har Lohan lagt fra seg en klar oppfordring, fordelt på to kommentarer:

«Gå med like sko, vær så snill».

«Hvis ikke får dere sparken».

TRUER MED SPARKEN: Lindsay Lohan er åpenbart opptatt av kleskode, som kommer tydelig fram i kommentarene hennes. Foto: Skjermdump
TRUER MED SPARKEN: Lindsay Lohan er åpenbart opptatt av kleskode, som kommer tydelig fram i kommentarene hennes. Foto: Skjermdump Vis mer

Begge kommentarene er likt av over 4000 brukere hver, og i kommentarfeltet skaper skuespillerens utspill stor debatt. Enkelte går hardt ut mot stjernen, som mener det finnes mer pedagogiske måter å ta dette opp på enn på Instagram. Andre bare ler av utspillene, mens flere spør om hun virkelig er seriøs.

I en annen kommentar forsikrer hun om at hun er «helt seriøs», etter spørsmål fra en fan. Flere medier har forsøkt å få kontakt med Lohan og hennes apparat, men henvendelsene er foreløpig ikke besvart.

Saken fortsetter nedenfor.

Lei party-stempelet

Lohan har allerede gjort seg bemerket i pressen denne sommeren, da hun i et stort intervju med New York Times ga uttrykk for at hun føler seg hjemsøkt av en trøblete fortid.

- Jeg håper folk snart innser at jeg er en normal, hyggelig person. En bra person som ikke har noen onde intensjoner. Fortida må få være fortida, sa hun til avisa.

Lohan slo gjennom som barneskuespiller i Hollywood på 90-tallet, og gjorde seinere stor suksess i filmer som «Foreldrefellen», «Freaky Friday» og «Mean Girls». På midten av 2000-tallet fikk karrieren derimot en brå knekk.

Plutselig skapte Lohan flere overskrifter om vill festing og narkotikamisbruk, enn hun gjorde for skuespillerkarrieren. 32-åringen fikk tabloidblekket til å sprute ytterligere da hun ble dømt for promillekjøring og besittelse av kokain i 2007, og skandaleoppslagene fortsatte i åra som fulgte.

I 2013 erkjente Lohan for første gang, i et intervju med Oprah Winfrey, at hun tok sin første overdose som 18-åring. Hollywood-stjernen var samtidig åpen om at livet hadde gått i feil retning, og at hun var klar for å ta grep.

Flykter

Etter å ha gjennomført en samfunnsstraff i 2015, for uaktsom kjøring tre år tidligere, har skandaleoverskriftene etter hvert minket i antall.

- Folk henger seg fortsatt opp i fortida mi, og det må de slutte med. Den er borte. Død, sa hun til avisa, og la til:

- Jeg svarer med å holde meg unna offentligheten, og holde munn. Da jeg bestemte meg for å endre livet mitt, var det første jeg tenkte: «Hvor kan jeg finne det ene stedet der alt er stille?»

Alle andre steder enn USA, åpenbart, slik den tidligere filmstjernen selv påpeker i intervjuet. Når moderlandet ikke er sentrum av fred og ro for stjernen, har hun i stedet oppholdt seg i blant annet Tyrkia og Dubai den siste tida.

- Tida jeg har satt mest pris på de siste åra, var da jeg bare dro fra alle i livet mitt, og reiste til Tyrkia. Jeg kastet meg inn i det for å forstå hva som foregikk, har hun tidligere fortalt til W Magazine, og fortsatte:

- Ingen visste at jeg hadde dratt før jeg allerede var borte, som var det beste med det hele.

LES OGSÅ: Bestakk datteren under fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer