«Skal vi danse»

Truer med å krasje «Skal vi danse»-festen

Lørdag kveld har Frank Løke enda ikke bestemt seg.

SJOKKERTE: Frank Løkes deltakelse i «Skal vi danse» gikk på ingen måte ubemerket hen. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
SJOKKERTE: Frank Løkes deltakelse i «Skal vi danse» gikk på ingen måte ubemerket hen. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

NYDALEN (Se og Hør): Forrige helg kunne Se og Hør avsløre at Frank Løke (38) var den eneste av årets «Skal vi danse»-deltakere som ikke var invitert til finalen.

På Instagram tidligere i dag virket det tilsynelatende ut som at Løke truet med å dukke opp, men nå viser det seg altså at han er på «We love the 2000s».

Det betyr imidlertid langt ifra at han vil holde seg borte hele kvelden.

- Jeg kommer ikke på selve showet, men har fortsatt ikke bestemt om jeg skal krasje ettefesten. Det er på hotellet som alltid, spør Frank, som åpenbart ikke har fått den offisielle invitasjonen.

Saken fortsetter nedenfor.

Da det ble kjent at den tidligere håndballspilleren ikke var velkommen, brøyt TV 2 dermed en årelang tradisjon. De begrunnet den gang valget med at Løke «bevisst brøt med produksjonens retningslinjer og at han dermed brøt grunnlaget for videre samarbeid».

- Rart om han kommer

Frank Løke har fått flere til å reagere denne sesongen, og også «Skal vi danse»-dommerne har gjort seg opp meninger om «Action Frank».

GIR UT LÅT: Da Frank Løke lørdag den 15. september kastet klærne på «Skal vi danse»-parketten og sto igjen i en rød, glitrende Borat-drakt, var det tusenvis som reagerte. Nå kommer han med et musikalsk svar på det hele, når han nå debuterer som artist med låta «Action-Frank». Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen. Klipp: Ørjan Ryland / Dag... Vis mer

- I første omgang lurer jeg på hva han skal gjøre der? Jeg hadde ikke reagert personlig om han dukket opp, men jeg tenker at vi på lørdag skal vi feire denne sesongen og dem som har jobbet hele løpet ut, har dommer Merete Lingjærde (56) tidligere uttalt til Se og Hør.

Gjennom sesongen, før Løke ble kastet ut, var hun aldri spesielt begeistret for hans danseferdigheter. Han høstet dårlige poengsummer hver uke, og ble etter hvert avhengig av showelementet som et frieri til seerne. Det synes ikke dommeren noe om.

- Han brøt reglene og ble kastet ut, og da tenker jeg at det blir feil om han skal troppe opp. Jeg tenker at det er rart at han har lyst til å ødelegge, og skjønner ærlig talt ikke poenget. Jeg skjønner heller ikke hvorfor man skal ha lyst til å komme når man ikke fikk fullføre, sa kun kontant.

- Normalt å ikke få delta

En annen dommer som håpet Frank Løke holdt seg unna bråk lørdag kveld var Tore Petterson (38). Han hadde tidligere i høst en aldri så liten feide med deltakeren, etter å ha blitt hengt ut på Instagram. Like etter Løkes bombe på nettet la Tore ut en beskjed på Instagram rettet mot Løkes uttalelser.

På spørsmål fra Se og Hør om hva han trodde helgen ville bringe dersom den tidligere håndballspilleren troppet opp i Nydalen lørdag kveld, svarte han følgende:

- Det er helt normalt i realitysammenheng at man ikke får delta i finaler dersom man har brutt kontrakten. Jeg kan derimot ikke se for meg at han kommer til å gjøre noe stor skade om han bare sitter i salen, men jeg håper han holder seg unna sendingens innhold, fortalte han.

Saken fortsetter nedenfor.

- Alt kan skje

Samtlige av årets deltakere skal nemlig danse under den direktesendte finalen. Det får ikke Løke lov til.

- Han er jo et oppegående voksent menneske, så regner med at han følger anmodningene han har fått. Det går ut over mange mennesker som jobber for å få et godt program om han dukker opp og kødder det til, fortsatte Petterson, som tilføyde at han mente Frank i grunn har svart godt for seg under hele denne prosessen.

Egor Filipenko (30) var i motsetning til de to ovennevnte dommerne ikke spesielt skeptisk til Frank Løke.

- Jeg hilser på han om han kommer, og det er bare hyggelig at han dukker opp. Jeg skal ikke ta stilling til produksjonens avgjørelse om han bør få lov eller ikke. Vi driver med showbiz, og alt mulig kan skje. Jeg tror kanskje han oppførte seg litt dårlig i ettertid, men jeg har ikke pratet med ham i ettertid, og kan derfor egentlig ikke si så mye om dette, understreket han.

Trine Dehli Cleve (58) sa mye av det samme som dommerkollegaen.

- Jeg synes jo ikke noe om det stuntet til Frank, men det får stå på hans kappe det. Jeg har ikke noe annen mening om det. Den saken ble håndtert av dem som bestemmer, og det må man bare respektere, sa hun.

LES OGSÅ: - En ny stjerne er virkelig født