Truer med å gi ut sex-film med Whitney

- Ray J sitter på en stor mengde intime bilder og videoklipp.

FRYKTER FOR WHITNEYS RYKTE: Familien til den avdøde artisten Whitney Houston frykter for hennes rykte, og skal ifølge bladet Star ha tilbudt seg å kjøpe sexfilmene hun spilte inn med sin kjæreste Ray J, for å hindre at de kommer på avveie. Foto: All Over
FRYKTER FOR WHITNEYS RYKTE: Familien til den avdøde artisten Whitney Houston frykter for hennes rykte, og skal ifølge bladet Star ha tilbudt seg å kjøpe sexfilmene hun spilte inn med sin kjæreste Ray J, for å hindre at de kommer på avveie. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før hun gikk bort i februar, hadde artisten Whitney Houston i flere år et av-og-på forhold til rapperen Ray J (31).

Nå hevder en kilde nær Ray J at artistparet spilte inn flere hjemmelagete sexfilmer, og at Ray J tok flere nakenbilder av Whitney mens de var sammen.

- Han sitter på en stor mengde av hjemmelagete filmer og bilder med seksuelt innhold. Whitney elsket å være sammen med ham og ville si ja til alt han foreslo - inkludert å spille inn en sex-film, sier kilden til bladet Star, ifølge Radaronline.com.

Ray J ble kjent da han spilte inn - og senere ga ut - en hjemmelaget sex-film med seg selv og sin tidligere kjæreste, realitystjernen Kim Kardashian, i 2007.

Whitneys familie skal ifølge kilden til bladet Star ha vært i kontakt med Ray J for å ha bedt ham la videoene være i fred.

De skal også ha tilbudt seg å kjøpe dem for å hindre at de kommer på avveie, men Ray J skal være tvilsom til å takke ja til forslaget.

- Han nøler med å selge dem, eller gi dem til Whitneys familie, fordi han vet han sitter på en gullgruve, sier kilden til bladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Whitney tror hun var gravid før hun døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer