Truer med å dumpe Miley

Hvis ikke hun fjerner sine ni tatoveringer.

<strong>TRUER MED BRUDD:</strong> Liam Hemsworth ønsker at kjæresten Miley Cyrus skal fjerne alle tatoveringene sine, ellers truer han med brudd.  Foto: UPI
TRUER MED BRUDD: Liam Hemsworth ønsker at kjæresten Miley Cyrus skal fjerne alle tatoveringene sine, ellers truer han med brudd. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (19) har gått fra å være en søt Disney-stjerne til å leve et utagerende og vilt partyliv. Kjæresten Liam Hemsworth (22) liker dårlig Cyrus ville livsstil og ønsker å fjerne alle spor etter hennes glade festdager, og han skal ha krevet at Cyrus fjerner alle sine ni tatoveringer.

- Liam er mye mer ordentlig enn Miley og han hater det «trashy looket» hun noen ganger liker. De har kranglet om tatoveringene, som han mener for alltid vil gjøre henne til en «bad girl», sier en kilde til The National Enquirer.


«Hannah Montana»-stjernen har ni tatoveringer, blant annet en drømmefanger. Hun har også tatovert inn ordene «bare pust» og «kjærlighet». Da Miley viste frem sin siste tatovering skal det ha toppet seg for kjæresten.

- Jeg hater den! Bli kvitt alle, skal Hemsworth ha skreket.

22-åringen skal ikke like tanken på å starte en familie med en tatovert jente.

- Han vil ikke at moren til hans barn skal sende signaler om at det er OK å ødelegge kroppen sin, fortsetter kilden. 


Cyrus skal ha oppsøk en klinikk der de fjerner tatoveringer i november, men det er ennå uklart om hun faktisk har fjernet deler av kroppskunsten.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slanket seg for 300 000 kroner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer