VANSKELIG TID: Tori Spelling og Dean McDermott har vært gift i syv år og har fire små barn sammen. Nå sliter de med å få endene til å møtes.
VANSKELIG TID: Tori Spelling og Dean McDermott har vært gift i syv år og har fire små barn sammen. Nå sliter de med å få endene til å møtes.Vis mer

Truer med å drepe TV-stjernens hund

Problemene vil ingen ende ta for «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling.

SEOGHØR.NO: Problemene fortsetter for «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (40). Før jul gikk det rykter om at ektemannen Dean McDermott (47) har vært utro mot skuespilleren, og nå nylig ble familien kastet ut av sitt eget hjem på grunn av at de ikke hadde betalt husleien.

Nå har Spelling havnet i konflikt med hundepasseren sin Claudia.

Ifølge kilder skal Claudio, som har jobbet for Spelling i flere år, ha truet skuespilleren med å ikke gi tilbake Spellings hund, da hun ikke har fått betalt for den siste måneden. Claudia skal ha forsøkt å komme i kontakt med Tori, ektemannen Dean McDermott og de som har ansvaret for TV-stjernens økonomi for å finne ut av problemene, men ingen har gitt lyd fra seg. Det melder TMZ.

TUNG TID: Rykter om utroskap, flytting og nå frykt for sin egen hunds liv har satt sine spor hos TV-stjernen. Her sammen med ektemannen Dean McDermott. Foto: FameFlynet
TUNG TID: Rykter om utroskap, flytting og nå frykt for sin egen hunds liv har satt sine spor hos TV-stjernen. Her sammen med ektemannen Dean McDermott. Foto: FameFlynet Vis mer

I sinne truet Claudia derfor med å drepe Toris hund. Når drapstrusselen nådde Tori ble skuespilleren livredd. Rasende sendte TV-stjernen en sms til hundepasseren for å finne ut av hva som hadde skjedd. Spelling skal ikke ha visst at Claudia ikke hadde fått betalt.

Samtidig hadde hundepasseren planer om å ta med seg hunden til en kennel for å avlive den, skriver Female First.

På samme tid som Spelling kjemper for å få tilbake sin egen hund, kjemper hun også en kamp for å redde ekteskapet til ektemannen Dean McDermott. Ryktene om utroskap har satt sine spor i den lille familien og Tori skal ta alle problemene svært tungt.

- Hun er mer knust enn hva alle tror. Hun holder på å miste forstanden og er helt utslitt, sier en kilde til Female First.

LES OGSÅ:   Kastet ut av huset