Jennifer Aniston og Justin Theroux:

- Truer med å avsløre Jennifers mørkeste hemmeligheter

Eksen advarer visstnok Jennifer mot å spille et skittent spill.

DÅRLIG STEMNING?: Justin Theroux forbereder seg angivelig på skittent spill fra ekskona Jennifer Anistons side. Foto: NTB Scanpix

DÅRLIG STEMNING?: Justin Theroux forbereder seg angivelig på skittent spill fra ekskona Jennifer Anistons side. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er kun et par uker siden bruddet mellom stjerneduoen Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) ble kjent.

Etter bruddet har flere spekulasjoner kommet frem i lyset. Det har blant annet blitt spekulert i om eksparet egentlig har vært gift, og at Jennifer har gjemt unna hemmelige notislapper fra eksmannen Brad Pitt.

Selv om paret fortalte i sin felles uttalelse at de skilles som venner, er det ikke alle som kjøper at det er god stemning mellom de to eksene.

- Et mareritt å bo med

Ifølge nettstedet Radar Online er Justin forberedt på en mulig krig mot eksen.

Nettstedet hevder at han skal ha advart Jennifer om at han kommer til å avslører hemmelighetene hennes - hvis hun velger å lage bråk rundt skilsmissen.

Selv om Justins representanter nekter for spekulasjonene, forteller en eksklusiv kilde til nettstedet at det ingenting er utelukket:

- Dette er ikke Justins stil, men han føler han trenger alternativer hvis Jennifer velger å lage bråk. Hvis han gir intervjuer som går inn på det havarerte ekteskapet, ville han ha mye å si om sine egne frustrasjoner som ikke er blitt nevnt.

Ifølge kilden skal Jennifer ha vært et mareritt å bo sammen med:

- Justins venner synes det er en stor vits at han blir sett på som en dårlig fyr etter det hun har gjort mot han.

Saken fortsetter nedenfor.

​Prøvde å redde ekteskapet

Nyheten om skilsmissen mellom stjerneparet rystet hele kjendisverdenen, men Justin og Jennifer ble i lang tid utsatt for rykter om ekteskapsproblemer.

Eksparet skal ifølge Us Weekly lenge ha prøvd å redde ekteskapet, og duoen valgte å reise på en siste ferie sammen til Cabo San Lucas i Mexico i begynnelsen av januar.

FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk desverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix
FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk desverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal ha tilbrakt tid i Mexico sammen med skuespiller Jason Bateman (49) og hans kone Amanda Anka (49).

- Jason Batemans kone overtalte Justin til å bli med til Cabo. Hun har vært megleren mellom paret de siste månedene, og har prøvd å få Justin og Jennifer til å samarbeide om problemene deres for å redde ekteskapet, fortalte en kilde til Us Weekly.

Kilden forklarte videre at paret reiste på den romantiske ferien for å være sammen med gode venner, og forhåpentligvis ha det gøy sammen og ordne opp i ekteskapsproblemene.​

Desverre gikk ikke ferien helt som planlagt, og bruddet ble altså et faktum.

- Guttene og jentene var sammen hver for seg under hele ferien, det funket bare ikke, uttalte kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Møttes under filminnspilling

Jennifer og Justin møttes for første gang i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder». Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller, og det var sistnevnte som skal ha introdusert de to for hverandre.

To år senere spilte de mot hverandre i filmen «Wanderlust».

I 2012 forlovet stjerneduoen seg, og bryllupet i 2015 ble arrangert i all hemmelighet. Justin og Jennifer ga hverandre sitt ja under en privat seremoni.

De har ingen barn sammen, og Jennifer har tidligere uttalt at det å få barn er et følsomt tema for henne.

I et tidligere intervju med bladet Glamour uttrykte hun sine flere år med frustrasjon og sinne rundt temaet, og fortalte at hun er lei av mennesker som tenker hun er gravid med én gang magen hennes er oppblåst.

For Jennifer er nemlig ikke barn veien til et lykkelig liv.

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opp til hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg, fortalte hun.

​LES OGSÅ: - Det å få barn er et følsomt tema for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer