Truer med å avlyse bryllupet

Heather Locklear fikk bakoversveis av forlovedens forslag.

TRUER MED Å AVLYSE BRYLLUPET: Heather Locklear skal ha sagt klart i fra hva hun mener om forloveden Jack Wagners ønske om å lage en realityserie med henne. Foto: All Over Press
TRUER MED Å AVLYSE BRYLLUPET: Heather Locklear skal ha sagt klart i fra hva hun mener om forloveden Jack Wagners ønske om å lage en realityserie med henne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Venner og familie av «Melrose Place»-stjernene Heather Locklear og Jack Wagner gledet seg da det i august ble kjent at de to planlegger å gifte seg.

Men nå kan bryllupet stå i fare, etter at Jack ifølge National Enquirer har forsøkt å overtale Heather til å lage en realityserie om forberedelsene til den store dagen.

Wagner skal ha følt seg sikker på at en TV-serie, hvor også hans to barn og Heathers datter Ava skal være med -vil bli en seermagnet, som ville styrke begges karrierer.


Men Heather har ifølge bladet sagt klart i fra at hun føler seg for god til å være med på reality-TV. Krangelen mellom de to skal ha blitt så intens at hun har truet med å avlyse bryllupet, hvis ikke Jack droppet TV-planene.

- Hun anser seg selv som en seriøs skuespiller og tanken på å slippe noen inn i huset sitt før hun har fått på seg sminke, gjør henne skrekkslagen.

- Hun vil heller jobbe, være mamma og spille golf med Jack enn å vise fram hele livet sitt, sier en kilde nær paret til National Enquirer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gifter seg med Melrose Place-kjæresten