FALSKT INTERVJU: Scarlett Johanssons talsperson går nå ut og hevder  at det svært åpenhjertige intervjuet med stjernen i britiske Cosmopolitan er falskt. Her er Scarlett sammen med Nobel-kamerat Sir Michael Caine. Foto: AP
FALSKT INTERVJU: Scarlett Johanssons talsperson går nå ut og hevder at det svært åpenhjertige intervjuet med stjernen i britiske Cosmopolitan er falskt. Her er Scarlett sammen med Nobel-kamerat Sir Michael Caine. Foto: APVis mer

Truer med å anmelde britiske Cosmo

Skal ha trykket falskt intervju med Scarlett Johansson.

SEHER.NO: Nylig presenterte britiske Cosmopolitan et stort og nært intervju med Nobelkonsert-vertinne Scarlett Johansson (24).

Her kunne Johansson angivelig fortelle at det å gifte seg med kollegaen Ryan Reynolds (32) var et stort øyeblikk.

Nå går filmskjønnhetens talsperson ut og truer med å anmelde bladet - fordi intervjuet er oppdiktet.

Han eller hun forteller at journalistene ikke ble innvilget et intervju med superstjernen, og at intervjuet er oppdiktet, melder E! News.

- Artikkelen er et opplagt forsøk på å tjene penger på å villede leserne. Johansson har ikke på noe tidspunkt blitt intervjuet av britiske Cosmopolitan, og hun har aldri fortalt om sine personlige forhold til bladet, skriver talspersonen i en pressemelding.

Talspersonen refererer deretter til et intervju med Scarlett i amerikanske Cosmopolitan tidligere i år, hvor hun fortalte at hun aldri kommer til å prate om privatlivet sitt til blader.

- Jeg hater å føle at jeg må dele privatlivet mitt med noen. Så jeg tar den vanlige kjendis-metoden og sier at jeg akter å holde privatlivet mitt privat, sa hun.

Mandag kveld sendte britiske Cosmopolitan ut følgende pressemelding, skriver Perezhilton.com:

"Britiske Cosmopolitan trykket et intervju med Scarlett Johansson fra en byrå-journalist som inkluderte siteringer vedrørende skuespillerens ekteskap. Vi trykket disse sitatene i god tro, og med den forståelsen om at intervjuet var godkjent av Johansson og hennes talsperson. Britiske Cosmopolitan tar klagene fra Johanssons talsperson seriøst, og vil se nærmere på saken".

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Nakenbader i stjernespekket film