Truer Kim og Kanye med tre år i fengsel

Taylor Swift vurderer søksmål mot kjendisekteparet.

STØTTESPILLER: Tom Hiddleston skal være en viktig støtte for Taylor Swift i hennes tunge tid. Her er de sammen i forbindelse med årets 4. juli feiring i USA. Foto: (c) AKM-GSI / Bulls
STØTTESPILLER: Tom Hiddleston skal være en viktig støtte for Taylor Swift i hennes tunge tid. Her er de sammen i forbindelse med årets 4. juli feiring i USA. Foto: (c) AKM-GSI / Bulls Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (28) vurderer å gå rettens vei etter at rapperen Kanye West (39) kalte henne «bitch» i sin nye låt «Famous».

Krangelen har økt i styrke etter at Kanyes kone - realitystjernen Kim Kardashian (35) - la ut et opptak av en samtale mellom Kanye og Taylor på Snapchat.

Kim og Kanye hevder samtalen viser at Taylor ga Kanye grønt lys til å rappe om henne, mens Taylor hevder hun aldri godkjente bruken av ordet «bitch».

Vurderer søksmål

Nå ser Taylor på muligheten for å saksøke Kim og Kanye for å ha tatt opp en samtale med henne, uten at hun var klar over det.

FRA VENNER TIL FIENDER: Taylor Swift sammen med Jay Z, Kanye West og Kim Kardashian under Grammy-utdelingen i 2015. Nå er ikke stemningen like hjertelig. Foto: Afp
FRA VENNER TIL FIENDER: Taylor Swift sammen med Jay Z, Kanye West og Kim Kardashian under Grammy-utdelingen i 2015. Nå er ikke stemningen like hjertelig. Foto: Afp Vis mer

Strafferammen for dette i California er ifølge The Sun tre års fengsel.

Natt til mandag tok skrev Taylor Swift et Instagram-innlegg der hun avviser på det kraftigste at hun godkjente det å bli omtalt som «bitch» i rapperens hitlåt.

- Hvor er videoen av Kanye som forteller meg at han skal kalle meg «den bitchen» i sangen hans? Den eksisterer ikke, for det skjedde aldri. Man kan ikke kontrollere noens følelsesmessige respons på å bli kalt «den bitchen» foran hele verden, skriver Swift i innlegget.

Søker trøst hos kjæresten

Ifølge Us Weekly skal Taylor ha søkt trøst hos nye kjæreste - «Thor»-stjernen Tom Hiddleston -  etter at Kanyes låt hadde premiere.

De har vært nærmest uatskillelige de siste ukene, og feiret blant annet den amerikanske uavhengighetsdagen sammen med flere av sine berømte venner.

FÅR TAYLOR TIL Å SMILE: Taylor Swift ser ut til å være glødende forelsket i filmstjernen Tom Hiddleston. Foto: (c) AKM-GSI / Bulls
FÅR TAYLOR TIL Å SMILE: Taylor Swift ser ut til å være glødende forelsket i filmstjernen Tom Hiddleston. Foto: (c) AKM-GSI / Bulls Vis mer

I vannet utenfor Rhode Island benyttet paret anledningen blant annet til å kaste seg i hverandres armer.

- Tom har vært en viktig støtte for henne den siste tiden, og ber henne holde seg rolig, sier en kilde nær paret til Us Weekly.

Skjønner ikke kritikken

Kim Kardashian sier i et intervju med bladet GQ at hun ikke skjønner kritikken fra Taylor.

- Jeg mener, han har kalt meg «bitch» i sangene sine. Det er bare, ikke sant, det de sier. Jeg tenker aldri: «For et nedlatende ord! Hvordan våger han?». Aldri noensinne. Jeg vet ikke hvorfor hun plutselig friket helt ut.

KONTROVERSIELL VIDEO: I videoen til sangen «Famous» har Kanye benyttet dobbeltgjengere og filmeffekter til å få det til å se ut som han deler seng med blant andre Taylor Swift, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner og Bill Cosby. Foto: Xposure
KONTROVERSIELL VIDEO: I videoen til sangen «Famous» har Kanye benyttet dobbeltgjengere og filmeffekter til å få det til å se ut som han deler seng med blant andre Taylor Swift, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner og Bill Cosby. Foto: Xposure Vis mer

Flere av USAs mest kjente stjerner har uttrykt sin støtte enten for «Team Taylor» eller «Team Kim and Kanye» etter at krangelen ble kjent.

Kjendisene tar side i krangelen

Popstjernene Justin Bieber og Selena Gomez har begge uttrykt sin støtte for Taylor Swift og mener Kanye West heller kunne brukt sin posisjon til å rappe om viktigere temaer.

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

«Hvorfor kan ikke folk bruke stemmen sin til å snakke om ting som betyr noe», skriver Selena på Twitter.

Det samme gjør filmstjernen Chloë Grace Moretz.

Kim Kardashians lillesøster Khloe mener imidlertid at Taylor har seg selv å takke.

«Ikke kødd med mannen hennes, kjære», skrev hun mandag på sin Twitter-side.

TV-profilen og journalisten Piers Morgan har tidligere kritisert Kim og Kanye for å rakke ned på Taylor Swift.

Nå sier han i sitt program «This Morning» at han skylder kjendisparet en unnskyldning.

- Det virker på meg som om Taylor har vært med på dette, og at jeg skylder dem en unnskyldning. Jeg føler meg litt flau, sier han.

Taylor Swift har foreløpig ikke kommentert påstandene om at hun vurderer søksmål.

LES OGSÅ: - Dette er karakterdrap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer