Heidi Klum:

Truer faren med retten

Pappa Gunther har varemerkeregistrert barnebarnets navn.

TRUER MED SØKSMÅL: Heidi Klum kan måtte møte faren sin i retten. Foto: SplashNews/NTB
TRUER MED SØKSMÅL: Heidi Klum kan måtte møte faren sin i retten. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

Den tyske supermodellen Heidi Klum (47) er tilsynelatende lykkelig gift med Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz (31). Til tross for at kjærligheten blomstrer, er imidlertid ikke alt på topp på hjemmebane.

Faren hennes Günther (75) har nemlig varemerkeregistrert barnebarnets navn, altså datteren til Klum. Det skriver Mirror, etter at han selv la ut dokumentene på Instagram.

17 år gamle Leni har startet en modellkarriere på egen hånd, og var nylig å se på forsiden av det tyske magasinet «Glamour».

Både fornavnet hennes, og kallenavnet Mausekatze, tysk for musekatt, har bestefaren nå rettigheter til å bruke i kommersiell øyemed.

Truer med søksmål

Det har ikke falt i god jord hos Heidi Klum. Mirror skriver at hun skal ha sendt inn rettsdokumenter for å få vinne rettighetene til navnet selv.

- Skulle Günther Klum bryte rettigheter til tredjeparter vil han bli møtt med et søksmål, som hvis den blir godkjent, vil koste ham 250 000 euro eller seks måneder i fengsel, sier advokat Stephan Ruben til den tyske avisen Bild, ifølge Mirror.

Rundt 660 000 norske kroner, der altså. Foreløpig er det gått til søksmål, men det blir altså utfallet, ifølge advokaten, dersom han ikke sier fra seg rettighetene til navnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer