Kim Kardashian og Kanye West:

- Truer eks-livvakt med massivt søksmål

Kim og Kanyes tidligere livvakt kan måtte punge ut millioner.

TRUER MED SØKSMÅL: Kim Kardashian og Kanye West truer med å saksøke sin tidligere livvakt, Steve Stanulis. Her med Kris Jenner og Corey Gamble (bak) i New York i 2019. Foto. Splash News/ NTB Scanpix
TRUER MED SØKSMÅL: Kim Kardashian og Kanye West truer med å saksøke sin tidligere livvakt, Steve Stanulis. Her med Kris Jenner og Corey Gamble (bak) i New York i 2019. Foto. Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at folk som jobber med eller oppholder seg rundt store kjendiser må undertegne en taushetskontrakt. Dette skjer både i anledning eksklusive fester - og naturligvis hvis du blir ansatt hos en stor stjerne.

Spesielt Kardashian-familien er kjent for sine kontrakter, der man kan risikere å bli blakkere enn blakkest hvis man slenger med leppa. En som nå står i fare for å bli bortimot hundre millioner kroner fattigere, er Kim Kardashian (39) og Kanye Wests (42) tidligere livvakt, Steve Stanulis.

Stanulis skal nemlig i mai ha stilt opp i podkasten «Hollywood Raw Podcast», der han åpnet seg om sin opplevelse av å være livvakt for to av verdens største stjerner - spesielt Kanye West.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

- Ødela bildemulighetene

I podkasten fortalte den tidligere livvakten, ifølge Insider, om hvordan han mente West hadde «tullete regler», som for eksempel innebar at Stanulis måtte gå syv til åtte meter bak ham på gaten. Han fortalte også om en hendelse da rapperen skulle delta på moteuken i New York, og ble sint da livvakten gikk foran og var i veien for paparazzibilder.

- Liksom, er du seriøs? Han var bekymret for at jeg skulle stå i veien for bildet, du vet, for enten TMZ eller Daily Mail eller noe. Istedenfor å si «takk skal du ha», ble han sur for at jeg stod i veien, forteller Stanulis, ifølge Insider.

Den tidligere livvakten kalte også «I Am a God»-sangeren for den «mest trengende», «mest humørsyke» og «den verste til å gi tips på restaurant». Avslutningsvis fortalte han at han aldri kunne tenke seg å jobbe for Kanye igjen.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Truer med søksmål

Sladringen skal imidlertid ikke ha falt i smak hos verken West eller Kardashian, som ifølge TMZ nå truer sin tidligere livvakt med et enormt søksmål hvis han bryter kontrakten eller snakker om konfidensiell informasjon igjen.

Paret skal ifølge nettstedet ha skrevet et brev der de går hardt ut mot hans uttalelser i podkasten, som de mener er «falske og ærekrenkende». De hevder også at livvakten bryter deres taushetsavtale.

I brevet skal det stå at Stanulis i februar 2016 signerte en avtale med de to superstjernene, som sa at han ikke kunne fortelle noe av profesjonell eller personlig karakter om det verdensberømte paret til andre.

Videre kommer det frem at hvis han bryter kontrakten nok en gang, så kommer de til å saksøke ham for ti millioner dollar - tilsvarende over hundre millioner norske kroner.

Dette er riktignok ikke første gang Kardashian og West truer den tidligere livvakten med et søksmål. Det samme skjedde i mai 2016, ifølge TMZ. Også den gang bunnet søksmålet i at paret hadde følt seg utlevert av Stanulis. Den gang skal «Keeping Up With The Kardashians»-profilene også ha bedt om en offentlig unnskyldning.

FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Det er ikke snakk om brudd på noen taushetsavtale. Min klient gjestet en podkast for å promotere sin nye film, og allerede kjente historier ble da tatt opp, sier Stanulis' representant, Zack Teperman, til TMZ.

LES OGSÅ: Brudd etter flere mislykkede forsøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer