Truer Brad med brudd

Da Brad Pitt ville gjøre forholdet mellom Angelina Jolie og faren bedre, gikk alt skeis.

PÅ CAFÈ: Angelina og Brad har hatt nok å snakke om den siste tiden. Ikke minst forholdet til hennes far. Foto: All Over Press/Getty
PÅ CAFÈ: Angelina og Brad har hatt nok å snakke om den siste tiden. Ikke minst forholdet til hennes far. Foto: All Over Press/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Brad Pitt (42) har i flere måneder prøvd å få kona og kollegaen Angelina Jolie (31) i prat med faren hennes, den legendariske skuespilleren Jon Voight (68). Mye tyder på at akkurat dét ikke kommer til å skje med det aller første.


I et desperat forsøk på å få Jon og Angie i dialog, sendte Brad nylig bilder av deres nyfødte datter, Shiloh, til Jon. Dette ble det selvsagt bråk av, forteller Aftonposten.


Angelina brøt nemlig kontakten med Jon for fire år siden etter at han i et intervju uttalte at hun burde få hjelp for de psykiske problemene sine. For å avslutte det hele, endret hun etternavn fra Voight til Jolie. Siden den gang har Jon flere ganger prøvd å bedre forholdet mellom de to, men til ingen nytte.


- Jeg håper at jeg en dag kan si ”Hei Shi, kom her!”  fortalte en ulykkelig Jon til en amerikansk tv-stasjon da han fikk nyheten om at Angelina hadde født Shiloh i mai. I følge rykter overhørte Brad intervjuet, og det var visstnok dette som fikk han til å sende bildene.


Da Angie fikk vite om forsendelsen, ble det rabalder.


- La familien min være i fred, hvis ikke er det slutt mellom oss, ropte hun til ektemannen i følge svenske Aftonbladet.


Angelina og Brad falt pladask for hverandre under innspillingen av ”Mr. & Mrs. Smith” i 2005, og det var dette som førte til den mye omtalte skilsmissen mellom Brad og Jennifer Aniston.


Nå spørs det om det er enda et brudd på vei ...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer