«True Blood»-stjernene giftet seg

Skuespillerparet giftet seg lørdag kveld, under en privat seremoni i Malibu.

GIFTET SEG: Stephen Moyer og Anna Paquin. Foto: FameFlynet
GIFTET SEG: Stephen Moyer og Anna Paquin. Foto: FameFlynet Vis mer
SEHER.NO: I 2009 ble det kjent at skuespillerne Anna Paquin (28) og Stephen Moyer (40) fra vampyrserien «True Blood» - som for tiden gjør stor suksess i USA - hadde funnet tonen også privat.

Og nå har skuespillerparet giftet seg. Anna og Stephen giftet seg lørdag kveld, under en privat seremoni i Malibu i California, melder UsMagazine. De utvekslet sine ekteskapsløfter under et telt, som strakk seg fra andre siden av gaten og helt ned til stranden

Gjestene kom bærende på gaver, alle innpakket i lilla bokser med lilla sløyfer. Gjestelisten inkluderte blant annet Elijah Wood og «True Blood»-kollega Carrie Preston.

Paret annonserte sin forlovelse i august i fjor. De begynte å date allerede et par måneder etter innspillingen av den første sesongen av den populære TV-serien startet i 2008. I serien spiller Paquin «Sookie Stackhouse» som er håpløst forelsket i Moyers karakter, «Bill Compton».

- Jeg er så lykkelig nå. Livet mitt er ganske flott, sier Paquin i et nylig intervju med Rolling Stone.

Det å være kjærester på skjermen, samt i virkeligheten kan by på utfordringer, derfor valgte skuespillerparet å holde sitt forhold hemmelig i over et halvt år. Det var først i februar 2009, at paret gikk offentlig med forholdet.

- Det var veldig bevisst fra vår side. Det var viktig for oss med tanke på resten av skuespillerne, og crewet i serien. Vi ville ikke stjele oppmerksomheten fra serien med forholdet vårt, sa Moyer til US den gang.

Moyer fridde til den canadiske skjønnheten på en øy i Hawaii. Hennes giftering er en rustikk diamant, med en antikk platinum ring. Moyer hjalp selv ringdesigneren Kathy Watherman å designe ringen.

- Med Anna handler det alltid om 100 prosent tillit, enten kamera er av eller på. Jeg har aldri stolt på noen på samme måte som jeg stoler på Anna, sa Moyer til Playboy.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Dette er forsiden som sjokkerer