MER NAKENHET: Joe har allerede kastet klærne i True Blood. I sommer lovte han mer nakenhet i den populære serien. Foto: Stella Pictures
MER NAKENHET: Joe har allerede kastet klærne i True Blood. I sommer lovte han mer nakenhet i den populære serien. Foto: Stella Pictures Vis mer

«True Blood»-stjernen er forlovet

- Hun ville ikke gå ut med meg på et halvt år.

Publisert
SEHER.NO: «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (33) har forlovet seg med kjæresten, skuespiller og modell Audra Marie. Det skriver People.com.

Manganiello, som spiller rollen som varulven Alcide Herveaux i den populære serien, skal ha gått ned på kne da paret var på ferie i Italia.

Paret møttes i 2009, på en fest i anledning Super Bowl, men skal man tro Manganiello, var det ikke akkurat kjærlighet ved første blikk.

- Hun ville ikke gå ut med meg på et halvt år. Vi begynte å date noen få måneder før jeg fikk rollen i «True Blood», sa Joe tidligere til People.com.

Ifølge skuespilleren, som i sommer lovte mer nakenhet i «True Blood», er Audra flink til å kle seg, herlig og høy.

- I tillegg er hun kjempesøt, og lager helt utrolige engelske frokoster.

Paret har ennå ikke bestemt seg for bryllupsdatoen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir mer nakenhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer