Trude ute av dansen

Trude Mostue ble fredag kveld sendt ut av dansen på TV 2.

DYRISK PÅ DANSEGULVET: Trude Mostue og Tom Arild Hansen danset en smidig quick step, men uten at det hjalp... Foto: Oslo
DYRISK PÅ DANSEGULVET: Trude Mostue og Tom Arild Hansen danset en smidig quick step, men uten at det hjalp... Foto: Oslo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ut med halen mellom beina!

SEHER.NO
: Trude Mostue og Tom Arild Hansen gikk fredag ut av Skal vi danse.

- Jeg hadde takketalen klar, sa Trude rett etter at dommen var falt.

- Det er helt umulig å vite hva som skjer. Det er fullstendig opp til seerene, det kan jo faktisk skille på en fire-fem stemmer, sa en litt skuffet Trude etter programmet.

- Nå er jeg egentlig bare mest sinna for at jeg ikke får lov til å danse cha cha cha neste uke, sa hun med et tappert smil om munnen.

LES OGSÅ: Trude raser i vekt

Dyrlegen og hennes dansepartner klarte ikke å overbevise seerne om at de fortsatt hadde krutt og presisjon i dansefoten. Dommerne hadde nemlig gitt Trude og Tom Arild betydelig flere poeng (25 poeng)  enn Steffen Tangstad og Ingrid Beate Thompson (19 poeng).

LES OGSÅ: Steffen Tangstad til Hollywood?

- I dag stålte du, Trude. Teknikken din er også mye bedre. Dette er kanskje din beste prestasjon til nå, sa for eksempel Trine Dehli Cleve.

Trude og Tom Arild danset quick step til Katrina and the Waves-klassikeren Walking on Sunshine.

Men seernes dom gikk i Trudes disfavør, og dermed var det slutt på dansen i TV 2-programmet.

- Jeg hadde det på følelsen, sa den sjarmerende dyrlegen som mest av alle takket sin praktikant for innsatsen mens hun selv har vært på parketten.

Mye å gjøre

Samtidig som hun var skuffet over å måtte forlate programmet, la hun ikke skjul på at hun har en del å gjøre nå som hun er ferdig med Skal vi danse.

- Jeg skal jo flytte hjem til Norge igjen, så jeg må få alle tingene mine over. Men første prioriteten nå er å tilbringe tid med barna og få vofsene mine hjem fra England, smilte Trude.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer