Trude Mostues forvandling ga Susannah hakeslepp

Moteeksperten fra «Trinny & Susannah» la seg flat, da den norske TV-veterinæren kom ut fra prøverommet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske stylist-duoen Trinny Woodall (51) og Susannah Constantine (53) er stadig ivrige etter å forandre norske kvinners utseende i «Trinny & Susannah - oppdrag Norge».

I denne ukens episode av FEM-programmet er kjendisveterinær Trude Mostue (47) en av deltakerne.

Den flotte firebarnsmoren skal kles opp og styles av Susannah, men etter å ha iført seg et av de foreslåtte antrekkene fra den britiske stylisten får Trude seg en uventet overraskelse.

- Du har pærefasong, det samme som Trinny, erklærer den britiske TV-stjernen i programmet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>PERPLEKS:</strong> Trude Mostue må innrømme at hun ikke hadde forventet å bli kalt pæreformet av stylist Susannah Consantine (t.h) i ukens episode av «Trinny &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp; Susannah - oppdrag Norge». Foto: FEM/ TVNorge
PERPLEKS: Trude Mostue må innrømme at hun ikke hadde forventet å bli kalt pæreformet av stylist Susannah Consantine (t.h) i ukens episode av «Trinny &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp; Susannah - oppdrag Norge». Foto: FEM/ TVNorge Vis mer

Det blir tydelig at Trude Mostue neppe har tenkt på figuren sin som pæreformet tidligere:

- Jeg trodde ikke at jeg var pære! Da følte jeg meg skikkelig, unnskyld uttrykket, men «sidrævva». Altså, pære, liksom! Se for deg pære da - er det flatterende? undrer 47-åringen i prøverommet.

Gjør helomvending

Når Susannah Constantine imidlertid ifører den profilerte veterinæren en ettersittende kjole, blir den berømte stylisten helt perpleks.

- Det der er helt utrolig! utbryter Susannah mens den sprudlende blondinen spankulerer frem fra prøverommet hun har gjemt seg i.

Se Susannahs forvirring over Trude Mostues fasong i videoen øverst i saken!

- Hvilken fasong har du da? Du er ikke pære! Og du er ikke kjegle... Jeg tror faktisk, merkelig nok, at du er timeglass. Et lite timeglass, erkjenner Susannah med en tankefull mine - til Trudes barnlige begeistring.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>STJERNESTYLISTER:</strong> I en årrekke har Susannah Constantine og Trinny Woodall stylet opp både vanlige nordmenn og kjendiskvinner. Denne uken er Trude Mostue (t.h) en av dem som skal forvandles. Foto: NTB Scanpix/ TVNorge
STJERNESTYLISTER: I en årrekke har Susannah Constantine og Trinny Woodall stylet opp både vanlige nordmenn og kjendiskvinner. Denne uken er Trude Mostue (t.h) en av dem som skal forvandles. Foto: NTB Scanpix/ TVNorge Vis mer

Se hele Trudes forvandling i «Trinny & Susannah - oppdrag Norge» på FEM klokken 21.30!

Selv om Trude Mostue virker godt fornøyd med at Susannah innrømmer sin feilaktige dom over fasongen hennes, har flere tidligere «Trinny & Susannah»-deltakere avslørt at de var misfornøyde etter å ha vært med.

Kritiserte stylist-duoen

I høst var Eli Hagen (68) blant kjendisene som fikk en makeover i FEM-programmet. Den profilerte kona til Carl I. Hagen (71) likte dårlig at Trinny Woodall tok grep om den karakteristiske frisyren hennes.

- Jeg angret på at jeg sa ja til å delta, men tenkte å gi dem en sjanse. «Alle» maser jo om håret mitt, så jeg tenkte at kanskje de ville greie å få det bedre. Men jeg likte det ikke, sa Eli Hagen til Seoghør.no etter stilforvandlingen.

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) var heller ikke fornøyd med hvordan Trinny og Susannah stylet henne, da hun deltok i programmet i fjor.

- Jeg blir flau når jeg ser på etterbildene. Jeg ser ut som en 12 år gammel jente som ikke vil bli tatt seriøst, uttalte Sophie Elise til Dagbladet den gang.

<strong>«EDGY»:</strong> Sophie Elise Isachsen syntes at Trinny og Susannah prakket på henne en for uskyldig og barnslig stil. På Spellemannprisen sist helg var toppbloggeren tøff i sort. Foto: Andreas Fadum
«EDGY»: Sophie Elise Isachsen syntes at Trinny og Susannah prakket på henne en for uskyldig og barnslig stil. På Spellemannprisen sist helg var toppbloggeren tøff i sort. Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Trinny & Susannah - oppdrag Norge» sendes på FEM torsdager klokken 21.30.

LES OGSÅ: - Barna våre har sett alt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer