- UTE AV VERDEN: Trude Mostue sier til Dagbladet at skattesaken som skal ha vært grunnen til at hun nå ble begjært konkurs, er ute av verden. Foto: NTB scanpix
- UTE AV VERDEN: Trude Mostue sier til Dagbladet at skattesaken som skal ha vært grunnen til at hun nå ble begjært konkurs, er ute av verden. Foto: NTB scanpixVis mer

Trude Mostue ble overrasket da hun leste om seg selv

- Jeg har aldri regnet med at det skulle bli skrevet om på den måten, sier kjendisveterinæren.

SEOGHØR.NO:  Onsdag avslørte Dagens Næringsliv at veterinær og TV-profil Trude Mostue (48) var blitt begjært konkurs.

I dagens utgave av Dagbladet sier Mostue at oppmerksomheten rundt det som skal være en gammel skattesak fra 2008 kom overraskende på henne og at den nå er ryddet opp i.

- Dette er en skattesmell fra 2008 som jeg har klaget på i flere år. Jeg har aldri regnet med at det skulle bli skrevet om på den måten. Det er helt skrekkelig å lese slike saker om seg selv. Jeg blir sint, men finner meg i det. Det er prisen jeg betaler for å stikke meg fram.

FORLOVET: Trude Mostue er forlovet med Cato Sælid. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Trude Mostue er forlovet med Cato Sælid. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Saken er nå trukket og jeg er absolutt ikke begjært konkurs lenger. Saken er fullstendig under kontroll. Men å snakke med barna mine om hvorfor de plutselig ser mamma på alle landets nettaviser, det er ikke gøy, sier hun til Dagbladet.

Firebarnsmor

Mostue driver til daglig Dyrlege Trude Mostues hunde- og katteklinikk i Lillestrøm. Hun har også firmaet Dr. Krill som hun stiftet sammen med forloveden Cato Sælid (45) på starten av året.

Trude og Cato forlovet seg i 2011 og har datteren Celine Felicia sammen. I tillegg har kjendisveterinæren barna Frøya Molly, Erik Delme og Hilda Nellie Augusta fra et tidligere forhold.

Vi har over lengre tid ønsket oss barn sammen. Jeg har alltid ønsket meg fire barn, sa Mostue til Se og Hør da nyheten om graviditeten ble kjent i 2010.

Fikk «makeover»

I februar var Mostue deltager i FEM-programmet «Trinny & Susannah - oppdrag Norge».

Mostue fikk seg da en overraskelse etter at programleder Susannah Constantine valgte ut nye klær til henne.

Se forvandlingen her:

LES OGSÅ: Trudes forvandling ga programlederen hakeslepp