<strong>BLE FORELDRE TIL LITEN JENTE:</strong> Trude Mostue og hennes nye partner Cato Sælid ble torsdag foreldre til en liten jente, som har fått navnet Celine Felicia. Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE TIL LITEN JENTE: Trude Mostue og hennes nye partner Cato Sælid ble torsdag foreldre til en liten jente, som har fått navnet Celine Felicia. Foto: Stella Pictures Vis mer

Trude Mostue ble mamma igjen

- Jeg har alltid ønsket meg fire barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Trude Mostue (42) - kjent fra blant annet TV 2-serien «Dyrlegene» og som deltaker i «Skal vi danse» - ble torsdag mamma til en liten jente ifølge «God Kveld Norge» (ekstern lenke).

Den lille jenta - som har fått navnet Celine Felicia - er det første barnet til Mostue og hennes nye partner Cato Sælid.

– Vi er strålende fornøyde og takknemlige for at alt gikk bra. Celine Felicia Sælid er 50 cm, og veier 3520 gram, helt nydelig, sier Trude og Cato til «God kveld Norge».

Mostue har fra før tre barn med eks-mannen Howard Thomas.

- Vi har over lengre tid ønsket oss barn sammen. Jeg har alltid ønsket meg fire barn, sa Mostue til Se og Hør, da nyheten om graviditeten ble kjent i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er gravid.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer