KONKURS: Trude Mostue er begjært konkurs på grunn av en skattesak fra 2008.  Foto: Samfoto
KONKURS: Trude Mostue er begjært konkurs på grunn av en skattesak fra 2008. Foto: SamfotoVis mer

Trude Mostue begjært konkurs

- Jeg er i kontinuerlig dialog med de for å komme frem til en løsning, sier TV-veterinæren.

SEOGHØR.NO: Dyrlege Trude Mostue (48) er begjært konkurs av kemneren i Asker og Bærum. Det melder Dagens Næringsliv. 

- Dette gjelder visst en gammel skattesak fra 2008! Jeg er i kontinuerlig dialog med de for å komme frem til en løsning. Gammelt nytt og ikke så veldig spennende, sier TV-profilen til nettstedet.

Hun har imidlertid ikke gitt en kommentar om summen rundt skattesaken. 

Mostue driver til daglig Dyrlege Trude Mostues hunde- og katteklinikk i Lillestrøm. Hun har også firmaet Dr. Krill som hun stiftet sammen med forloveden Cato Sælid (45) på starten av året.

Gikk rettens vei

FORLOVEDEN: Trude Mostue og Cato Sælid forlovet seg i 2011. Her er de under Se og Hørs kjendisgalla i 2013.  Foto: NTB scanpix
FORLOVEDEN: Trude Mostue og Cato Sælid forlovet seg i 2011. Her er de under Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Trude og Cato gikk rettens vei i 2014 etter de kjøpte en drømmevilla til 17,7 millioner kroner i 2010. Boligen inneholdt flere feil, noe de ønsket erstatning for.

Paret krevde 814.000 kroner i erstatning fra tidligere eier da de mente at huset inneholdt mangler som skjevheter i gulv, sprekker i plateskjøter og setningsskader.

Mostue og Sælid fikk ikke medhold.

Selv om retten skal ha vært i sterk tvil på flere punkter, var likevel ikke manglene utslag av noen funksjonssvikt - ettersom huset var 29 år gammelt og ikke solgt som «totalrenovert», skrev VG.

Trude og Cato forlovet seg i 2011 og har datteren Celine Felicia sammen. I tillegg har kjendisveterinæren barna Frøya Molly, Erik Delme og Hilda Nellie Augusta fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Her bryter Celina seks bunadsregler