«Skal vi danse»

Trude Drevland avslører sitt spesielle forhold til Staysman

Var en inspirasjon i mørke tider.

GODE VENNER: Trude Drevland forteller at Stian Staysman har vært en inspirasjon for ham. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
GODE VENNER: Trude Drevland forteller at Stian Staysman har vært en inspirasjon for ham. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I kveld danset tidligere og nåværende deltakere i «Skal vi danse» om hverandre, da alle de gjenværende parene fikk en ekstra gjest på laget. En av de mest usannsynlige trioene denne kvelden besto av tidligere ordfører i Bergen, Trude Drevland (70), dansepartner Bjørn og artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35).

En skulle kanskje tro at aldersforskjellen sørget for at de ikke visste hvem hverandre var, men Drevland husker godt da Stian var med i konkurransen hun selv nå er med i.

I en introduksjonssnutt som ble vist før programmet, fortalte hun at Staysman har betydd mer for henne enn hva folk kanskje aner.

- Da jeg var på mitt aller svarteste så jeg på «Skal vi danse», og da var Stian en inspirasjon for meg, forteller hun.

Hyller partneren

Overfor Seoghør.no forteller Trude at kritikken fra dommerne var knusende, men at kameraten hennes Stian gjør alt verdt det.

- Da jeg hadde det som verst, klarte jeg å se på «Skal vi danse», og det var på grunn av Stian. Han presterte så enormt, og jeg tenkte at han klarte så mye, og da må ikke jeg gi opp heller. Han var en inspirasjon, og forblir det fortsatt.

Hun innrømmer at de fleste på hennes alder trolig ikke vet hvem den 35 år gamle sangeren er, med mindre de har sett på danseprogrammet eller MGP de siste årene. Trude kan derimot avsløre at hun har full koll, og har fulgt Stians karriere lenge før han danset på TV.

Det var imidlertid da fascinasjonen tok over for hennes del.

- Han var stort for meg i 2015, og to år senere dukker han plutselig opp i dansesalen min. Det var en helt syk følelse. Jeg kan nesten ikke tro at jeg får være med på det her. Jeg kommer til å være glad i ham resten av livet mitt, sier hun ærlig.

Gir seg ikke

- Jeg har visst hvem han var hele veien, og har fulgt ham nøye. Det er så mye deilig energi når vi er sammen, og det har bare vært gøy. Vi morer oss kongelig hele veien, forklarer hun.

Dansetrioen fikk kveldens laveste poengsum, på kun 20 poeng. De fremførte en samba, inspirert av «Ketchup Song». Det gikk imidlertid ikke helt etter planen. Da Thorbjørnsen skulle servere dommerne lekre paraplydrinker fra mugger, klarte han å miste den ene mugga i bakken.

Hun fikk blandede kritikker av dommerne da dansen var over, og fikk totalt to firere, en femmer og en syver av panelet. Hun kan likevel fortelle at kritikken ikke er så farlig for henne.

- Jeg har vært med lenge, og jeg har ikke tenkt til å gi meg. Vi får se hva som skjer.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett kjendisene før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer