NASTY: Hverken Grace Jones, Paris Hilton eller Jessica Alba så spesielt bra ut denne uken.
NASTY: Hverken Grace Jones, Paris Hilton eller Jessica Alba så spesielt bra ut denne uken. Vis mer

Trøtt, psykedelisk eller kanskje horete?

Hadde Jessica Alba hoppet rett ut av senga, og er ikke Grace Jones for gammel til å gå i g-streng? Her er ukas verste kjendisantrekk!

SEHER.NO: Selv om man er kåret en av verdens vakreste og mest sexy skuespillerinner, trenger ikke det bety at man alltid kler seg deretter.

Det er "Into The Blue"-stjerne Jessica Alba (27) et godt eksempel på.

Under premieren på "My Bloody Valentine" i LA nylig kom nemlig sexbomben iført et antrekk som som lignet mer på en pysj eller morgenkåpe enn en lekker buksedress - not hot!

Heldigvis hadde hun i det minste sminket seg og stelt håret før hun kastet seg ut av sengen...

Alba var imidlertid ikke den eneste som gikk på en motesmell i uke 3.

Også hotellarving Paris Hilton (27) hadde en dårlig dag da hun gikk ut av huset iført en sort hettegenser og et særdeles movermønstrete skjørt.

Det var lite som minnet om den ellers så vågalt kledde partyprinsessen, der hun skjulte seg bak mange lag og store mørke solbrillene. Tidenes verste hangover kanskje?

Uken før nyåret var det "The Supremes"-stjernen og Norgeselskeren Diana Ross (64) som stakk av med tittelen som ukas verst kledde. For selv om hun er passert 64 år, er det ingen unnskyldning for å ikle seg lite pene antrekk.

Det samme gjelder tidligere "Bond-babe" Grace Jones (60). På 80-tallet var hun et stort sexsymbol og ble etterhvert en kjent popstjerne. Men årene har også tatt sitt toll på denne tidligere stjernen.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem nede til høyre!

Det ser det imidlertid ikke ut til at Jones har skjønt. For da hun holdt en konsert i Sydney tidligere denne uken tok artisten "en Madonna". Popstjernen spradet nemlig ut på scenen iført et badedrakt-lignende antrekk. Men til forskjell fra Madonna, manglet Grace' drakt en bakdel.

Dermed blottet 60-åringen rumpa til fansen hver gang hun snudde seg rundt - litt for "horete" når man begynner å komme opp i årene kanskje?

Andre som har begått motetabber den siste tiden er "Brothers and Sisters"-stjernen Rachel Griffiths, som kom på Golden Globe-utdelingen iført noe som lignet et gullfarget telt.

Søskenparet Rosanna og Patricia Arquette derimot kom på galla iført antrekk som så ut som de var hentet fra slutten av 80-tallet. Rosannas svarte kjole var kanskje i kjedeligste laget, mens Patricias lignet mer på en bløtkake enn et gallantrekk.

Og "Californication"-stjernen Madeleine Martins kjole var så psykedelisk blå at man nesten blir sliten bare å se på et bilde av den....

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Best og verst på Golden Globe!