Trøstet seg på Playboy-fest etter bruddet

Lewis Hamilton glemte sorgene da han festet med Hugh Hefner og hans lettkledde modeller.

SEOGHØR.NO: Kjærligheten tok nylig slutt for Lewis Hamilton (28) og Nicole Scherzinger (34). Etter en rekke brudd og gjenforeninger gjorde av-og-på-paret det endelig slutt i juni. 

Paret hadde et turbulent fem år langt forhold. Kort tid før bruddet ble et faktum gikk Hamilton offentlig ut om sine planer om å fri til Nicole.

- Vi har vært sammen i fem år, som er ganske lenge. Jeg vil forhåpentligvis fri i løpet av kort tid, uttalte Hamilton til The Sun. 

Men så gjorde stjernene det plutselig slutt og begge to skal ha sørget over bruddet.  

- Jeg gjør alt jeg kan for å holde motet oppe, men faktum er at jeg går gjennom en veldig vanskelig tid etter å ha mistet en veldig spesiell person i livet mitt, sa Hamilton til The Sun. 

Scherzinger er i London for å jobbe som dommer i «X-Factor», og har fortalt at hun føler seg ensom i England nå som forholdet er over.

- Jeg har ingen her. Jeg har ikke familie. Jeg har ikke venner en gang. Man må ofre, og det er vanskelig, sier Nicole ifølge The Mirror.  

Begge prøver å komme over bruddet og mandag dro Hamilton på fest på Hugh Hefners legendariske Playboy Mansion for å glemme sorgene. Her festet han sammen med en rekke lettkledde modeller, samt kjendisgjester som rapperne Snoop Dogg og Chris Brown. 

Hamilton så ut til å være i godt humør der han poserte for fotografene i grå bukser, sort t-skjorte og skinnjakke. 

Se video fra festen øverst i saken.

LES OGSÅ: Skulle fri - slo opp