Trøstespiste iskrem på TV

Robert Pattinson viste seg for første gang etter bruddet med Kristen Stewart.

SEOGHØR.NO: Etter at kjæresten Kristen Stewart (22) innrømmet å ha vært utro mot han, flyttet filmstjernen Robert Pattinson (26) inn til sin tidligere kollega Reese Witherspoon.

Siden den gang har «Twilight»-stjernen stengt seg ute fra offentligheten i flere uker. Mandag viste han seg for første gang etter at utroskapen ble kjent, som gjest på komikeren Jon Stewarts talkshow «The Daily Show».

Pattinson innrømmet at han syntes det var pinlig å snakke om kjærlighetsproblemene.

- Det største problemet i livet mitt er at jeg er gjerrig. Og jeg har ikke ansatt en PR-agent, og vanligvis er disse flaue intervjuene skriptet. Nå skal jeg garantert ansatte en PR-agent.

Pattinson trakk imidlerti på smilebåndet da Stewart serverte et beger med iskrem som trøst mot hjertesorgen.

- Dette var en god ide, jeg føler meg bedre, sa han muntert.

Pattinson jobber for tiden med å promotere sin nyeste film «Cosmopolis». Der spiller han en milliardær som kjører rundt i Manhattan på jakt etter et sted å klippe håret.

Premieren på filmen ble holdt i går, der Robert hadde bannlyst Kristen, av frykt for at hun skulle prøve å kontakte han.
 
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tviler på at hun var utro bare en gang