Trøstes av Oprah

Whitney Houstons datter Bobbi Kristina gir sitt første intervju etter morens død.

SNAKKER UT: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina snakker ut om morens dødsfall for første gang under et intervju med Oprah Winfrey.  Foto: OWN
SNAKKER UT: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina snakker ut om morens dødsfall for første gang under et intervju med Oprah Winfrey. Foto: OWN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hele verden var i sjokk etter at Whitney Houston døde på sitt hotellrom 11. februar i år. Fans sørget over sangerens tragiske bortgang , men den som ble rammet hardest var Houstons datter Bobbi Kristina (18).

Hun var tilstede på hotellet da ambulansepersonell og politi stormet til hotellrommet for å prøve å gjenopplive moren hennes, som ble funnet i badekaret.

18-åringen er naturlig nok knust etter morens død og har flere ganger etter dødsfallet blitt behandlet for angstanfall. Nå snakker Bobbi Kristina ut for første gang etter dødsfallet i et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey, som også var en av sangerens venner.

- Verden mistet et ikon, de mistet en mor og en søster, sier Oprah i en promovideo for programmet.


Ifølge Winfrey deler Bobbi Kristina «personlige minner om moren og hvordan hun ønsker at hun skal bli husket».

Ifølge TMZ har 18-åringen valgt å snakke med Oprah fordi hun var en god venn av familien.

- Oprah var alltid lojal mot moren min og gjorde aldri noe galt mot henne eller fremstilte henne dårlig. Hun passet alltid på mamma, har Bobbi Kristina fortalt venner.


Talkshowverten var også tilstede under Whitneys begravelse, der Bobbi Kristina på et tidspunkt skal ha forsvunnet. Winfrey har også intervjuet Houstons bror Gary og konen hans Patricia.

Programlederen intervjuet Whitney flere ganger, sist i 2009 da sangeren snakket om sitt rusmisbruk og livet med ektemannen Bobby Brown.

- Jeg brukte ikke mye dop før «The Bodyguard», men etter filmen fikk jeg Krissy og det begynte å bli mer. Jeg brukte kokain og marihuana, fortalte Whitney. 


Winfreys intervju sendes på hennes egen tv-kanal OWN 11. mars.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De to hadde et hemmelig forhold  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer