Trøster hverandre etter separasjonen

Hilary Duff og eksmannen dro på tur sammen etter at bruddet ble kjent.

FORTSATT VENNER: Tre dager før bruddet ble kjent lekte Hilary og Mike sammen med sønnen Luca i parken.  Foto: FameFlynet
FORTSATT VENNER: Tre dager før bruddet ble kjent lekte Hilary og Mike sammen med sønnen Luca i parken. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag forrige uke ble det kjent at skuespilleren Hilary Duff (26), best kjent fra TV-serien «Lizzie McGuire», og ektemannen Mike Comrie (33) går fra hverandre etter tre og et halvt års ekteskap.

- Hilary Duff og ektemannen Mike Comrie har blitt enige om å separeres. De er fortsatt bestevenner og vil fortsatt være en stor del av hverandres liv. De er dedikerte foreldre til sin fantastiske sønn og ber nå om ro til å verne om privatlivet, sa eks-parets pressetalsmann ifølge Radaronline.

ØNSKER FLERE BARN: Bruddet kom som en overraskelse på mange. For kun to måneder siden sa artisten at hun ville gi sønnen Luca flere søsken.  Foto: FameFlynet Sweden
ØNSKER FLERE BARN: Bruddet kom som en overraskelse på mange. For kun to måneder siden sa artisten at hun ville gi sønnen Luca flere søsken. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Nå ser det ut til at eks-paret holder ord. Kun noen dager etter at bruddet ble offentlig ble de to stjernene observert sammen etter å ha vært ute på lunsj med sønnen Luca (21 mnd.).

Ifølge fotografer spiste paret sammen på Four Seasons Hotel. Hilary og Mike har også offentliggjort sin støtte og kjærlighet for hverandre på Twitter.

- Mike og jeg sitter her, vi er så takknemlige for deres godhet og gode ønsker. Ingen enkel dag, men vi kommer gjennom det sammen, skrev Duff på Twitter fredag ettermiddag.

LYKKELIG GIFT: Hilary Duff møtte NHL-stjernen Mike Comrie i 2007. Paret giftet seg i 2010. Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: Hilary Duff møtte NHL-stjernen Mike Comrie i 2007. Paret giftet seg i 2010. Foto: All Over Press Vis mer

Mike og Hilary giftet seg under en seremoni i Santa Barbara 14.august 2010. I mars 2012 ble de foreldre til sønnen Luca.

LES OGSÅ: Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer