- Trosset tyngdekraften i avslørende kjole

Kim Kardashian viste det meste på fest i New York. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (31) er ikke ukjent for å vise fram litt hud her og der. Det beviste hun da hun torsdag kveld troppet opp på lanseringen av et blad i New York.

I en svært avslørende kjole overlot 31-åringen lite til fantasien, noe som ikke har gått ubemerket hen.

«Hun trosset tyngdekraften i den svært avslørende kjolen. Kim risikerte å vise fram litt mer enn planlagt, men var tydeligvis klar for utfordringen», skriver britiske The Sun.

Ankomsten stjal det meste av oppmerksomheten fra de andre som deltok på festen. Blant de andre gjestene var modellen Christy Turlington Burns.

«Kims former overskygger til og med en vakker supermodell», skriver avisen.

Besøket i New York gjorde at Kardashian måtte droppe MTV Video Music Awards i Los Angeles. Etter planen skulle hun dit sammen med kjæresten, rapper Kanye West, men også han takket nei til å delta fordi han ikke ville dra alene.

Se også videoen med Kims frekke Twitter-bilder her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ville ikke gå på fest uten kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer