Trosset sykdom på dansegulvet

Christopher Mørch Husby danset i redusert tilstand lørdag kveld.

SEOGHØR.NO: Som en av deltagerne i høstens «Skal vi danse» er Christopher Mørch Husby (26) i skarp konkurranse med flere dyktige dansere. Fortvilelsen var derfor stor da han våknet syk dagen før konkurransen. 

- Jeg hadde 39 og 40 i feber hele uken, men jeg hev meg på dansetrening likevel. Det må man jo ellers kunne jeg ikke stått her i dag. Nå har det endelig sluppet bittelitt, forteller Husby til Seoghør.no. 

Se videointervju med Christopher øverst i saken!

26-åringen delte sin fortvilelse med fansen på sosiale medier. 

- Lader opp til i morgen med feber og forkjølelse, men det skal ikke knekke oss! skrev Husby på Instagram under et bilde der han skjuler ansiktet under et skjerf. 

SYK: Christopher Mørch Husby slet med sterk forkjølelse før dansesending på TV 2 lørdag kveld.  Foto: Christopher Mørch Husby/Instagram
SYK: Christopher Mørch Husby slet med sterk forkjølelse før dansesending på TV 2 lørdag kveld. Foto: Christopher Mørch Husby/Instagram Vis mer

Å legge lakkskoene på hyllen var aldri et alternativ for den blide gründeren som trosset forkjølelsen under dansetrening.

- Ubehaget som følger med høy feber klarer jeg alltids, men det klødde så fælt hodet. Jeg var nesten redd for at en flue hadde fløyet inn i nesen og krabbet rundt. Men det var ingen tvil om at jeg skulle danse her i kveld.

Likevel var det labre tilbakemeldinger fra dommerne etter Husbys jive med Maria Sanvik. 

- Jeg er litt skuffet. Du ligger å lunker i første gir og jeg venter mer av deg, mente Merete Lingjærde. 

- Vi savner at du putter personligheten inn i dansen, sa Trine Dehli Cleve. 

Mens Christopher sikret seg en plass videre i konkurransen var det Pascal Dupuy som gikk ut etter lørdagens sending. 

- Mange har strekk og betennelser

Det er ikke første gangen en danse-kjendis entrer parketten i redusert tilstand. 

Christophers med-deltager i «Skal vi danse» Adelén fortalte allerede under premieren at all treningen hadde satt sine spor. 

- Det er mange som har fått noen strekk og litt betennelse her og der. Men det er kanskje fordi vi bruker muskler og sener vi kanskje aldri har brukt før, fortalte 18-åringen til Seoghør.no

DANSEGLEDE: Christopher Mørch Husby trosset feber og forkjølelse og leverte en god jive under «Skal vi danse» lørdag kveld.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
DANSEGLEDE: Christopher Mørch Husby trosset feber og forkjølelse og leverte en god jive under «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Uheldige kjendiser

I oktober i fjor ble motorcrosskjører André Villa rammet av magevirus under deltagelsen i TV-programmet. Lange treningsdager gjorde at hudepleiegründer Linda Johansen slet med sykdom i dagene frem mot danse-debuten i 2013.

Samme året trakk Tom Nordlie seg fra konkurransen grunnet sykdom og både Eli Hagen og Kim Daniel Sandnes troppet opp med skader i TV-studio. 

LES OGSÅ: - Det går fint etter bruddet