«Farmen kjendis»

Trosset produksjonen: - Begynte å bli desperat

Fisketur endte i regelbrudd på «Farmen kjendis».

BRØYT REGLENE: Tommy Sharif avslører at han og to andre brøyt reglene under «Farmen kjendis»-oppholdet. Foto: Alex Iversen / TV 2
BRØYT REGLENE: Tommy Sharif avslører at han og to andre brøyt reglene under «Farmen kjendis»-oppholdet. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er det nærmeste jeg kommer å ha gjort noe faenskap på «Farmen», forteller «Farmen kjendis»-aktuelle Tommy Sharif (43) til Se og Hør.

Hver uke må deltakerne i realityprogrammet få godkjent ukesoppdraget for å få råd til å dra på markedet og handle mat, men fristelsen på godsaker utover det de allerede hadde tilgjengelig, ble i år for stor for enkelte.

Å holde deltakerne i tøylene har tidligere vist seg å være enklere sagt enn gjort, og det har flere ganger tidligere blitt smuglet ulike ting inn på kjendisgården.

Stengt marked

Nå avslører Sharif at de også i år lurte produksjonen trill rundt.

- Per, Adrian og jeg rodde bort til markedet da det var stengt midt på natta, forteller han, og legger til:

- Per begynte å bli litt desperat etter tobakk, og Adrian er alltid tørst og ville få tak i noen drikkevarer.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri og drapstrusler mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Dekkongen forteller at varer fremdeles lå ved bodene, og at det ikke var vanskelig å få med seg noe derfra når ingen var til stede.

Sharif forteller at de fikk tilsnakk av en «lensmann» på markedet i etterkant av hendelsen.

Bomtur

Per Sandberg (60) på sin side forteller at hele «eventyret» begynte som en helt vanlig fisketur, men at de ikke fikk noe napp, og satte kursen mot markedet. Dessverre var det ikke særlig mye å hente der heller, skal vi tro den tidligere FrP-politikeren.

- Det var en real bomtur. Vi fikk ikke med oss noe tilbake, forteller han, men påpeker at de fikk rappa til seg en liten dram.

- Det hele var et lite adrenalinkick. Vi var som små guttunger som brøt reglene, sier han lattermildt videre.

Sandberg mener at de ikke ble oppdaget av produksjonen - de fikk i hvert fall ikke noe tilsnakk der og da. Samtidig er han usikker på om det ble satt inn ekstra sikkerhet som holdt et godt øye med deltakerne etter den aktuelle roturen.

- Ikke en fangekoloni

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, bekrefter til Se og Hør at noen deltakere var på en nattlig utflukt til markedet.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Så langt vi har kunnskap om fant de ikke noe der av verdi. «Farmen» er ikke en fangekoloni. Produksjonen er basert på tillit mellom de som er med og vi som er med på å lage programmet, sier Iversen.

Han legger til at de oppfordrer deltagerne sterkt til å følge de reglene som gjelder for oppholdet på «Farmen»-gården.

- Det er også riktig at det var en fiktiv lensmann på markedet, på samme måte som det også er fiktive fiskere, spåkoner og bakere der, fortsetter han.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Adrian Sellevoll i denne saken, men har foreløpig ikke lykkes få en kommentar.

LES OGSÅ: Slakter «Farmen»-maten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer