Trosset legens råd - ble gravid

- Denne babyen var ikke akkurat planlagt, sier TV-stjernen Tori Spelling.

STOR FAMILIE: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott venter sitt fjerde barn. Foto: AP/Scanpix
STOR FAMILIE: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott venter sitt fjerde barn. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (38) forbereder seg på å bli mamma for fjerde gang, etter at hun tidligere i år ble gravid, kun en måned etter fødselen til datteren Hattie.

Til UsMagazine.com sier Tori at hennes kommende baby var et resultat av at hun ikke ville skuffe ektemannen Dean McDermott (45) i senga.

Selv om hun hadde blitt rådet til å vente lenger med å ha samleie etter fødselen, gikk Tori til sengs med Dean etter en måned - og ble gravid.

- Hattie var en måned gammel, tror du den nye babyen var planlagt? Jeg var oppe hver natt for å amme.

- Legene sa vi burde vente seks uker med å ha sex, men vi gjorde ikke det etter at vi hadde fått Liam og Stella. Dean sa «de sier det til alle», og jeg ville ikke at han skulle tro at det hadde gått nedover med sexlivet vårt. Så nå venter vi nummer fire.

Parets to eldste barn Liam (5) og Stella (3) skal ha jublet høyt da foreldrene fortalte at de ventet Hattie. Med den nye babyen er det litt annerledes.

- De så på oss som om vi fortalte dem at vi hadde vært på supermarkedet og kjøpt en ny melkekartong, sier Tori til UsMagazine.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tori måtte til sykehus etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer