Mel B:

Trosset kirurgens råd etter skilsmissen

Mel B forteller åpenhjertig om den trøblete tiden etter bruddet.

VANSKELIG LIV: I ny bok forteller Mel B om både rusproblemer, skilsmissen og kirurgi. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG LIV: I ny bok forteller Mel B om både rusproblemer, skilsmissen og kirurgi. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har det stormet rundt Spice Girls-stjernen Mel B (43) etter at hun gjennomgikk et bittert brudd med eksmannen Stephen Belafonte (43), hvor hun samtidig hevdet at hun ble mishandlet og truet av ham.

Tiden etter bruddet har på ingen måte vært enkel for henne.

43-åringen har valgt å samle opp mye av hendelsesforløpet i en ny bok.

Der hun skriver åpent om rusavhengighet, selvmordsforsøk og kosmetisk intimbehandling etter skilsmissen.

Ville opereres

Den bitre striden mellom Mel og eksen har fått enorm oppmerksomhet i internasjonal presse, etter at de begge har slengt med leppa om hverandre flere ganger.

I sin nye bok, «Brutally Honest», som den britiske tabloidavisen Daily Mail har fått tilgang på, forteller 43-åringen hvordan hun blant annet søkte til operasjoner for å komme seg videre etter skilsmissen.

Saken fortsetter nedenfor.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

I boken kommer det frem at Mel B kontaktet kirurg Chia Chi Kao, som ifølge tabloidavisen er ekspert på blant annet ansiktsløft.

I løpet av kort tid hadde 43-åringen og kirurgen satt opp flere timer til små operasjoner, der ansikt, øyne, bryster og mage skulle fikses på. Det stoppet imidlertid ikke der.

Artisten kontaktet også kirurg David Matlock, som er spesialist på en slags «foryngende» laserbehandling av vagina. Ifølge Independent kan denne typen behandlinger potensielt være skadelige, men Mel B lot seg tilsynelatende ikke skremme.

- Jeg ønsket å opereres med en gang, hevder hun i boka, og fortsetter:

- Kirurgen sa jeg ikke trengte det, til tross for at jeg hadde født tre barn. Jeg var i usedvanlig god form, men visste at jeg ønsket å utføre operasjonen.

Selvmordsforsøk

Kirurgi var ikke det eneste 43-åringen oppsøkte etter det turbulente bruddet. Hun innrømmer at hun i lengre tid slet med både narkotika og alkohol, noe hun påpeker at hun ikke er stolt over.

Selv om hun hadde det vanskelig etter bruddet, var det ifølge henne selv verst før de gikk fra hverandre.

I boken kommer det frem at Mel B forsøkte å ta sitt eget liv for andre gang i 2014. Hun hevdet å bli regelmessig utsatt for vold, og så ikke noe lys i enden av tunnelen. Stjernen bestemte seg heldigvis for ikke å gi opp.

Mel B og Stephen Belafonte var gift i ti år før de i vår valgte å gå fra hverandre, og flere detaljer fra forholdet deres har i etterkant kommet frem. Hun har blant annet anklaget eksmannen for utroskap, vold og mishandling.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Narkotikamisbruk

Han har på sin side slått tilbake mot anklagene, men det har hele veien kommet mer lyd fra henne enn fra ham. Belanfonte slo imidlertid hardt tilbake i fjor. I rettsdokumenter, som Daily Mail fikk tilgang på, kom Belafonte med flere påstander om ekskona.

«Den største grunnen til at jeg er bekymret handlet om barnas sikkerhet, og at motparten her hadde laget vaner av å ta kokain og å drikke alkohol», sto det.

«For å gjøre ting verre, ble frykten min for barnas beste enda verre da motparten sparket barnepiken, som hadde bodd med oss siden 2010. Jeg vil ikke at motparten her skal bruke narkotika eller drikke alkohol rundt barna, spesielt når det ikke er noen andre i nærheten», het det blant annet i rettsdokumentene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HETT PAR: Mel B og Stephen Belafonte var et hett par før alt gikk galt. Her sammen i 2015. Foto: NTB Scanpx
HETT PAR: Mel B og Stephen Belafonte var et hett par før alt gikk galt. Her sammen i 2015. Foto: NTB Scanpx Vis mer

Hun skal blant annet ha sniffet kokain foran barna sine Phoenix (19), Angel Iris (11) og Madison (7). Rusvanene skal ha vært et problem for ekteskapet, barnepiken, barna og psykologen hennes.

I november i fjor ble det kjent at de angivelig skulle ha kommet til en enighet i den bitre skilsmissen, og senere dukket det opp detaljer om hva de to partene angivelig ble enige om.

The Sun hevdet at de hadde kommet frem til en sum på mange millioner, i tillegg til at kompromitterende videoer av sangeren nå skal ha blitt slettet. Superstjernen måtte også betale sine egne saksomkostninger på rundt 5,4 millioner norske kroner.

Avisen hevdet at paret var blitt enige om at Melanie skulle tildele en sum på svimlende 70 millioner norske kroner, eller 6,5 millioner britiske pund, til eksmannen.

Mel B stjeler fortsatt rampelyset ved å fortelle om det turbulente ekteskapet og problemene det medførte. Det er ventet at flere påstander kommer fra henne når boka er publisert.

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer