Nicole Kidman og Keith Urban på ACM Awards:

Trosset bruddryktene på den røde løperen

Ekteparet strålte sammen for første gang på mange måneder.

VISTE SEG SAMMEN: Nicole Kidman og Keith Urban trosset bruddryktene og kom sammen på ACM Awards i Las Vegas søndag. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VISTE SEG SAMMEN: Nicole Kidman og Keith Urban trosset bruddryktene og kom sammen på ACM Awards i Las Vegas søndag. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tidligere denne våren begynte bruddryktene for alvor å svirre rundt det populære Hollywood-paret Nicole Kidman (50) og Keith Urban (50).

Ifølge OK! Magazine hang ekteskapet deres i en tynn tråd, og duoen skal ha oppsøkt en ekteskapsterapeut i Vermont for å få hjelp med forholdet sitt.

Paret har ikke kommentert ryktene offentlig, men da Academy of Country Music Awards ble arrangert i Las Vegas søndag kveld, stilte de to opp sammen.

Saken fortsetter under bildene.

ARM I ARM: Nicole Kidman og ektemannen poserte med armene rundt hverandre på den røde løperen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
ARM I ARM: Nicole Kidman og ektemannen poserte med armene rundt hverandre på den røde løperen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
KUN ØYNE FOR HVERANDRE: Ekteparet poserte sammen tett i tett på prisutdelingen. Foto: Reuters/ NTB scanpix
KUN ØYNE FOR HVERANDRE: Ekteparet poserte sammen tett i tett på prisutdelingen. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
BEUNDRENDE BLIKK: Keith Urban så henført på Nicole Kidman mens hun lot seg fotografere. Foto: Reuters/ NTB scanpix
BEUNDRENDE BLIKK: Keith Urban så henført på Nicole Kidman mens hun lot seg fotografere. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Strålte - og mottok pris

Ekteparet, som har vært gift siden 2006, poserte arm i arm på den røde løperen - og sendte hverandre tilsynelatende svært forelskede blikk.

Nicole var iført en paljettbesatt gullkjole fra Michael Kors, tilbehør fra samme merke og smykker fra Fred Leighton, ifølge JustJared.

Og når filmstjernen poserte alene foran fotografene, fulgte Urban med fra sidelinjen mens han så beundrende på kona si.

Dette er første gang paret har dukket opp sammen på den røde løperen siden SAG Awards i slutten av januar.

Saken fortsetter under videoen!

RYKTEFLOM: Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg ukens store snakkiser og nyheter fra USA. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

For øvrig var ikke Keith Urban og Nicole Kidman alene om å få oppmerksomhet på ACM Awards.

Artist Carrie Underwood (35), som for noen måneder siden måtte sy over 40 sting i ansiktet etter et stygt fall, gjorde sin første opptreden siden november.

Ifølge People inntok hun scenen for å fremføre låten «Cry Pretty», og sangstjernen var svært preget under opptredenen. Ansiktet hennes så ut til å ha leget fint etter ulykken, og hun fikk stående applaus etter fremføringen.

FIKK PRIS: Keith Urban og Carrie Underwood mottok prisen «Vocal Event of the Year» for duetten «The Fighter». Foto: REUTERS/ NTB scanpix
FIKK PRIS: Keith Urban og Carrie Underwood mottok prisen «Vocal Event of the Year» for duetten «The Fighter». Foto: REUTERS/ NTB scanpix Vis mer

Carrie Underwood mottok dessuten en pris i løpet av kvelden, sammen med nettopp Keith Urban. De to fikk en pris for vokalprestasjonen sin på duetten «The Fighter».

Se flere bilder fra ACM Awards nedenfor!

ROSA DRØM: Artisten Eve på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
ROSA DRØM: Artisten Eve på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer
I RØDT: Artist Miranda Lambert på AMC Awards. Foto: NTB scanpix
I RØDT: Artist Miranda Lambert på AMC Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer
STJERNEPAR: Skuespillerne Rebecca Romijn og Jerry O'Connell. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Skuespillerne Rebecca Romijn og Jerry O'Connell. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kom alene på Oscar

Det var etter Oscar-utdelingen i Hollywood i starten av mars, at bruddryktene rundt Nicole Kidman og Keith Urban virkelig satte fart.

Der var Nicole til stede i en elektrisk blå kjole, og strålte på den røde løperen. Det gjorde hun imidlertid alene, uten Keith ved sin side.

KOM ALENE: Nicole Kidman i ensom majestet på Oscar-løperen i starten av mars. Foto: AFP/ NTB scanpix
KOM ALENE: Nicole Kidman i ensom majestet på Oscar-løperen i starten av mars. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Han pleier å være med henne på slike opptredener, for å vise støtte. Det samme gjør hun for ham om arrangementet dreier seg om musikk - slik som søndagens ACM Awards i Las Vegas.

På Oscar-løperen for halvannen måned siden var Keith Urban imidlertid «no show».

Ved å derimot dukke opp sammen på søndagens prisutdeling, kan det tenkes at paret satser på at bruddryktene herved kommer til å stilne.

- Falskt og trist

Tidligere har det likevel vist seg at fansen ikke nødvendigvis tror på paret når de viser sin kjærlighet for hverandre på den røde løperen.

Da «Big Little Lies»-stjernen og musiker-ektemannen strålte sammen under filmfestivalen i Cannes i fjor, var det nemlig flere som slaktet duoens oppførsel.

Paret flørtet hett foran pressefotografene på «The Killing of a Sacred Deer»-premieren, men enkelte mente altså at de kjærlige gestene kun var spill for galleriet:

Flere av Daily Mails lesere påpekte at de syntes det hele virket arrangert, og noen satte spørsmålstegn ved hvorfor superparet valgte å uttrykke sin kjærlighet foran gud og hvermann:

- Hvorfor holder de på sånn? De bor sammen, så de kunne helt klart ha gjort alt det der hjemme i stedet for å vente og holde et show på den røde løperen, skrev en leser til artikkelen.

- Så falsk, så trist, var det en annen leser som skrev den gang.

LES OGSÅ: Slik gjorde de bruddryktene til skamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer