Trosset angsten og ble med i «Jakten»

- Jeg skjønner ikke engang at jeg søkte, forteller Eskil Rammen Tangen.

HAR SCENESKREKK: - Litt sterkere som person har jeg nok blitt. Det er jo mange som ser på dette, og jeg har alltid hatt angst for å stå foran store mengder med folk, sier Eskil Rammen Tangen til Seher.no. Foto: TV 2
HAR SCENESKREKK: - Litt sterkere som person har jeg nok blitt. Det er jo mange som ser på dette, og jeg har alltid hatt angst for å stå foran store mengder med folk, sier Eskil Rammen Tangen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I «Jakten på kjærligheten» har norske TV-seere fått stifte nærmere bekjentskap med blant andre Eskil Rammen Tangen (22). Mandag ble det klart at Eskil ikke helt klarte å kapre bonden Bente Fremos hjerte. Som nest sistemann måtte han nemlig forlate gården, mens Ragnar Alander fikk bli værende.

Til Seher.no legger ikke Eskil skjul på at han til og med overrasket seg selv ved å bli med i TV 2-programmet.

- Jeg skjønner ikke engang at jeg søkte, forteller han til Seher.no.

Årsaken er at «Jakten»-frieren sliter med sceneskrekk, noe han har gjort hele livet. På TV denne høsten har han uke etter uke vist seg fram for over en halv million seere. Mandagens «Jakten på kjærligheten» ble sett av 662.000...

- Litt sterkere som person har jeg nok blitt. Det er jo mange som ser på dette, og jeg har alltid hatt angst for å stå foran store mengder med folk. Det er nok lettere for meg å stå på en scene nå enn hva det var før jeg ble med i programmet, sier Eskil, som har fått skryt av flere for at han valgte å «se skrekken i hvitøyet».
 
- Det er flere som har sagt at de er stolte av meg for at jeg turte å melde meg på.

Mandag var altså «Jakten»-eventyret over for 22-åringen, som aldri har lagt skjul på at han var svært betatt av TV-bonden Bente. Det faktumet at han til slutt ble dumpet - det tar han imidlertid med fatning.

- Jeg respekterer avgjørelsen hennes, selv om det er litt skuffende. Jeg håpet jo på at det skulle bli meg og Bente. Men det får jeg ikke gjort noe med, det finnes flere fisker i havet sier man jo, mener Eskil Rammen Tangen, som fortsatt er singel.

- «Jakten» er nok ikke helt over for min del ennå, sier han lattermildt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Jakten»-frier ble mamma som 17-åring  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer