Jennifer Lopez:

Trosset anbefalingene - dro på trening

Observert sammen med forloveden.

PÅ TRENING: Jennifer Lopez er kjent for å trene og ha en sunn livsstil. Hun og forloveden Alex Rodriguez ble tidligere denne uken sett sammen på et treningssenter i Miami - til tross for at det var stengt grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
PÅ TRENING: Jennifer Lopez er kjent for å trene og ha en sunn livsstil. Hun og forloveden Alex Rodriguez ble tidligere denne uken sett sammen på et treningssenter i Miami - til tross for at det var stengt grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Coronaviruset preger for tiden store deler av folks hverdagsliv verden over - og over én million mennesker er nå smittet, samtidig som det er meldt om over 50 000 døde på verdensbasis.

Heller ikke kjendisene skånes for viruset som først ble oppdaget i industribyen Wuhan i Kina, og de siste ukene har en rekke berømte personer blitt smittet av viruset, blant andre prins Albert av Monaco (62), prins Charles (71), Tom Hanks (63) og norske Kristofer Hivju (41).

Mange kjendiser befinner seg også i karantene, og er pent nødt til å forholde seg til myndighetenes tiltak og oppfordringer om å holde seg hjemme og ikke å oppsøke store folkemengder.

Dermed var det nok flere som trolig sperret opp øynene da ingen ringere enn Jennifer Lopez (50) og forloveden Alex Rodriguez (44) dukket opp på et treningssenter i Miami tidligere denne uken.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Tok forholdsregler

Sangstjernen hadde på seg en rød topp som viste frem hennes veltrente kropp, og ble fotografert på vei inn til treningssenteret. Til tross for at treningssenteret var stengt grunnet coronaviruset, fikk de likevel tatt seg en treningsøkt, skriver Hollywood Life.

Dette kan også ha blitt en av de siste gangene paret får trent på en god stund. Få timer etter at duoen ble sett på treningssenteret, iverksatte nemlig Floridas guvernør strenge restriksjoner for å hindre smitte av coronaviruset.

Da ble all trening stanset, også i små grupper. Guvernøren oppfordret også folk til å holde seg hjemme.

Selv om Lopez og Rodriguez valgte å ta en tur på treningssenteret mens folk flest satt hjemme, tok de en rekke forholdsregler, ifølge TMZ. De ble observert med munnbind, og de skal også ha vasket alt de rørte på - blant annet dørhåndtak.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Brøt reglene

Det er imidlertid ikke bare Lopez som har vekket oppsikt den siste tiden. Realitystjernen Kim Kardashian (39) har oppholdt seg hjemme i Los Angeles med familien etter at Californias guvernør 20. mars ba innbyggerne om å holde seg inne -og bare gå ut dersom det er strengt nødvendig.

Denne uken innrømmet 39-åringen imidlertid at hun brøt reglene og forlot hjemmet for å besøke moren Kris Jenner (64) for kort tid siden, hvor hun blant annet møtte søsteren Kylie (22) som sminket henne før hun skulle delta på Jimmy Fallons talkshow - via videooverføring.

BRØT REGLENE: Kim Kardashian tok en tur til moren Kris Jenner denne uken, for å bli sminket av søsteren Kylie. Foto: NTB Scanpix
BRØT REGLENE: Kim Kardashian tok en tur til moren Kris Jenner denne uken, for å bli sminket av søsteren Kylie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I programmet innrømmet Kardashian at hun ba søsteren, som har sitt eget sminkemerke, om sminkehjelp ettersom hennes egne sminkører ikke kunne gjøre det grunnet coronaviruset.

- Jeg sitter på min mors stylingrom. Kylie har lagt sminken min og fikset håret mitt. Jeg har ingen som kan gjøre det, og jeg er ikke noe flink på det selv, så hun fikset alt sammen, sier «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen i talkshowet, gjengitt av Daily Mail.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Hun innrømmet også at dette var første gang familien hadde sett hverandre siden de strenge tiltakene ble iverksatt.

- Det er første gang jeg har sett henne, for hele familien distanserer seg. Vi har ikke engang sett hverandre.

I intervjuet avslørte Kardashian også at hun kjeder seg mens hun nå tilbringer tiden hjemme, og at familien blant annet har spilt spill og sett på TV sammen. Kim Kardashian har de fire barna North (6), Saint (4), Chicago (2) og ti måneder gamle Psalm sammen med Kanye West (42).

LES OGSÅ: - Blir gjort narr av

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer