Tara Jayne McConachy:

Trosser legenes råd

Tara Jayne McConachy har lagt seg under kniven flere ganger. Nå vil hun gjøre det igjen.

SJOKKERER: Tara Jayne McConachy vil se ut som et filter, men er overraskende nok ikke fornøyd ennå. Foto: Skjermdump fra Instagram
SJOKKERER: Tara Jayne McConachy vil se ut som et filter, men er overraskende nok ikke fornøyd ennå. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

32 år gamle Tara Jayne McConachy fra Australia har gått viralt i sosiale medier den siste tida. Ifølge australske News drømmer hun om å «se ut som et redigert bilde», og legger seg stadig under kniven.

McConachy har tidligere avslørt at hun har brukt svimlende 135 000 dollar, eller i overkant av 860 000 norske kroner, på utseendet sitt.

Hun har operert brystene flere ganger, operert nesa, fått rumpeimplantater og bruker botox og fillere. Likevel er hun, overraskende nok, ikke fornøyd med utseendet sitt, skriver det australske nettstedet.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Hun har nemlig nylig avslørt at hun ønsker å forstørre brystene igjen, til tross for at hun allerede har en E-cup.

32-åringen medvirker i Channel 10-dokumentaren «Mirror Mirror», også omtalt av Refinery29, der den prisbelønte dokumentarfilmskaperen Todd Sampson tar et dypdykk i skjønnhetsindustrien og hvor langt enkelte er villige til å gå i endringen av egen utseende.

VEKKER OPPSIKT: Anastasia forteller at mange synes hun ser litt merkelig ut, men at flere har påpekt at det nye utseende hennes kler personligheten hennes. Video/Bilder: _just__queen_ @TikTok/Instagram. Reporter: Celina Morken / Dagbladet TV. Vis mer

Ble frarådet inngrep

McConachy har også medvirket i TV-serien «Botched» med de kjente kirurgene Paul Nassif og Terry Dubrow, som var bekymret for ønsket hennes om å forstørre brystene ytterligere.

At det å legge seg under kniven kan medføre komplikasjoner, er en risiko de fleste er kjent med. Men at det kan gå skrekkelig galt når man retter opp i komplikasjonene, er kanskje noe de færreste forventer.

Å rette opp i mislykkede inngrep har blitt fengende tv-underholdning gjennom nettopp den amerikanske serien «Botched», hvor stjernekirurgene forsøker å rette opp i det som har gått galt.

Når det gjelder McConcachy skal imidlertid kirurgene ha foreslått å gjøre brystene hennes mindre, men 32-åringen skal altså overhodet ikke være enig - og ønsker nå å forstørre dem igjen.

På Instagram har hun over 133 000 følgere, og omtaler seg selv der som kosmetisk sykepleier og «Australias limited edition Barbie».

Her deler hun for det meste bilder av seg selv, som regel iført ikke annet enn undertøy.

OnlyFans

McConachy er også bruker av den svært omdiskuterte tjenesten OnlyFans.

Her til lands ble det torsdag kjent at bilde- og videodelingstjenesten snur igjen. Siden har blitt populær som en plattform for å selge bilder og videoer med seksualisert innhold.

Det har gjort at siden har blitt mye debattert, og nylig gikk de ut og sa at de skulle blokkere seksualisert innhold fra 1. oktober. Men i en melding på Twitter skrev de denne uka at de nå likevel vil tillate seksualisert innhold.

FELLES KONTO: Det har stormet rundt bildedelingsappen OnlyFans hele sommeren, men dette har vi ikke vært borti før. Denne moren og datteren har nemlig felles konto der. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

«OnlyFans står for inkludering, og vi vil fortsette å være et hjem for alle innholdsskapere», skrev de.

Den australske 32-åringen ble bruker av nettstedet i fjor høst, og har tidligere ment at det var et smart steg av henne.

- Jeg tjente 10 000 dollar (omtrent 64 000 norske kroner, journ.anm.) de første tre dagene jeg var aktiv, har hun fortalt.

- Jeg elsker å kunne bli litt mer personlig med fansen min og gi dem en «behind the scenes»-visning av livet mitt, sa hun videre.

LES OGSÅ: Forsvant - nå raser hun

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer