<strong>GJENFORENES PÅ OSCAR-SCENE:</strong> Brad Pitt og Jennifer Aniston vurderer begge å gjenforenes på scenen under neste års Oscar-utdeling. Foto: All Over Press
GJENFORENES PÅ OSCAR-SCENE: Brad Pitt og Jennifer Aniston vurderer begge å gjenforenes på scenen under neste års Oscar-utdeling. Foto: All Over Press Vis mer

Trosser Angelina for å treffe Jennifer

Brad Pitt vurderer sensasjonell gjenforening med eks-kona.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helt siden Brad Pitt skilte seg fra Jennifer Aniston til fordel for Angelina Jolie, har forholdet vært iskaldt mellom de to kvinnelige filmstjernene.

Brad Pitt har prøvet å beholde vennskapet med eks-kona, men har blitt motarbeidet av Angelina, som ikke ønsker at han skal ha noe kontakt med den tidligere «Venner for livet»-stjernen.

Men nå vurderer både Brad og Jennifer sterkt å takke ja til en invitasjon om å gjenforenes på scenen under neste års Oscar-utdeling.

Grunnen er at eks-parets gode venn, filmregissøren Brett Ratner, skal produsere showet. Ifølge bladet Now, har han derfor bedt de to tidligere turtelduene dele ut en pris sammen.

- Brett vet at det vil bli en av de mest omtalte seremoniene noensinne, dersom de to kommer ut på scenen sammen, sier en kilde nær produksjonen av prisutdelingen til Now.


Angelina Jolie - som kommer til å sitte i salen under prisutdelingen,  skal ikke ha blitt glad for forslaget om å gjenforene hennes ektemann med hans eks-kone.

Men Brad skal være villig til å strekke seg langt for Jennifer, etter at han tidligere kalte henne «kjedelig» i et intervju.

- Brad og Jen hater at verden tror de er i krig med hverandre. Det eneste problemet er at Angelina er sint. Men det vil ikke stoppe ham, sier kilden til bladet Now.

Neste års Oscar-utdeling går av stabelen 26. februar i New York, med skuespilleren Eddie Murphy som konferansier.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer