- Tror vi har jobbet sammen for siste gang

Men TV-aktuelle Atle Antonsen frykter ikke konkurransen fra Harald Eia og Bård Tufte Johansen denne høsten.

- TROR VI HAR JOBBET SAMMEN FOR SISTE GANG: Atle Antonsen utelukker noe comeback for «Team Antonsen» sammen med sine tidligere kolleger Krisopher Schau, Bård Tufte Johansen og Harald Eia. Foto: NRK
- TROR VI HAR JOBBET SAMMEN FOR SISTE GANG: Atle Antonsen utelukker noe comeback for «Team Antonsen» sammen med sine tidligere kolleger Krisopher Schau, Bård Tufte Johansen og Harald Eia. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO:  Komikeren Atle Antonsen (41) håper at historien om den ensomhetssøkende samlivsterapeuten Dag Refsnes skal ta norske TV-seere med storm, når serien «Dag» har premiere på TV 2 torsdag.

Manuset til den nye serien har Atles «Team Antonsen»-kollega Kristopher Schau skrevet sammen med regissør Øystein Karlsen. I tillegg står kjente skuespillernavn som Anders Baasmo Christiansen, Tuva Novotny og Agnes Kittelsen på rollelista

Samlivsterapeut-komedien får imidlertid tøff konkurranse på humorfronten i høstens TV-krig, blant annet fra Antonsen og Schaus tidligere «Team Antonsen»-kolleger Harald Eia og Bård Tufte Johansen.

Atle hevder han imidlertid ikke ser på vennenes kommende humoristiske talkshow «Storbyliv» som en konkurrent.

- Det er et helt annet type program enn «Dag» som jo er et drama med mye humor i seg. Jeg har ikke hørt så mye om hva de planlegger, men tror det blir bra. Det er ikke noen prestisjeduell mellom oss, selv har jeg aldri vært opptatt av seertall. Jeg ønsker dem lykke til, sier han til Seher.no.

Han heller imidlertid kaldt vann i blodet på «Team Antonsen»-fansen som drømmer om å se den kreative gjengen samlet på TV igjen.

- Jeg tror vi har jobbet sammen for siste gang som «Team Antonsen». Da vi ga oss, følte vi at tanken var tom på en måte, sier han til Seher.no.


Selv om han ikke bryr seg om seertall, innrømmer han at han håper hans nye serie blir så populær at det kan bli en oppfølger.

- Vi hadde det kjempemorsomt på settet, og jeg tror ikke det er noen av de som var med som ikke vil gjøre det igjen. Så hvis noen vil ha oss, stiller jeg gjerne opp.

«Dag» ser du på TV 2 torsdager kl 21.40. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

LES OGSÅ: - Tenkte at dette er for drøyt