Heidi Klum:

- Tror vi giftet oss åtte ganger

Supermodellen letter på sløret om det brutte ekteskapet.

ÆRLIG: I et nytt intervju forteller den tyske supermodellen Heidi Klum åpenhjertig om det brutte ekteskapet med Seal. Her avbildet i 2007. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB
ÆRLIG: I et nytt intervju forteller den tyske supermodellen Heidi Klum åpenhjertig om det brutte ekteskapet med Seal. Her avbildet i 2007. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den tyske supermodellen Heidi Klum (48) og eksmannen Seal (58) giftet seg i 2005, og fikk i løpet av ekteskapet de tre barna Lou (11), Johan (14) og Henry (15).

Omtrent på samme tid som Klum møtte eksmannen var hun også gravid med sitt første barn Leni (17), som hun har med den italienske forretningsmannen Falvio Briatore (71). I 2009 ble Leni adoptert av Seal, som for øvrig også var til stede under fødselen i 2004.

I 2014, etter ni år som gift, var det spikeren i kista for ekteskapet mellom Klum og Seal. I dag har de delt omsorg for de fire barna.

- Det kunne vært enklere

Nå, sju år senere, letter den tyske modellen på sløret om det brutte ekteskapet med Seal i et intervju med Sunday Times.

- Jeg tror jeg giftet meg åtte ganger med Seal. Jeg tenkte at det ville være gøy, minnes hun om da paret fornyet ekteskapsløftene sine flere år etter at de ga hverandre sitt ja tilbake i 2005.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Klum legger ikke skjul på at hun prøvde hardt for å få ekteskapet til å fungere.

- Jeg trodde det ville være en fest av kjærlighet, men du vet, det fungerer ikke det heller. Jeg prøvde, ingen kan si at jeg ikke prøvde, fortsetter hun.

Klum forklarer videre at da hun etter hvert mistet troen på fornyelsen av ekteskapsløftene, og følte at ekteskapet ikke fungerte, prøvde hun likevel å holde kursen.

EKSPAR: Seal og Heidi Klum var gift fra 2005 til 2014. Her er de avbildet i 2009. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
EKSPAR: Seal og Heidi Klum var gift fra 2005 til 2014. Her er de avbildet i 2009. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer

I intervjuet innrømmer også den tyske supermodellen at hun og eksmannen fortsatt prøver å finne ut av hvordan de skal samarbeide godt om barna.

- Det kunne vært enklere, men alle er sunne og det er det viktigste. Alt annet kan man finne ut av, forteller hun åpenhjertig.

Utfordrende å samarbeide

Seal på sin side har tidligere innrømmet overfor US Weekly at det kan være utfordrende å samarbeide med ekskona, spesielt ettersom de befinner seg ulike steder.

- Det krever lagarbeid. Hvis du er et lag, og hvis begge foreldrene er et lag, er det veldig enkelt og ikke en utfordring i det hele tatt. Men man må være et lag, og hvis man ikke er et lag kan alt falle sammen, sa han.

UTFORDRENDE: Både Seal og Heidi Klum har innrømmet at de sliter med å samarbeide om foreldrerollen. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
UTFORDRENDE: Både Seal og Heidi Klum har innrømmet at de sliter med å samarbeide om foreldrerollen. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

På spørsmål fra US Weekly om Grammy-vinneren og Klum er et godt lag, svarte han:

- Nei, jeg har aldri hatt det lagarbeidet med Klum.

Klum hinter imidlertid om det samme da hun roser sin nåværende ektemann Tom Kaulitz (31), i ovennevnte intervju med Sunday Times. Der forklarer hun at det noen ganger bare handler om å snakke ut om ting, noe hun ikke har opplevd før hun møtte sin nåværende ektemann.

Supermodellen mener at det alltid var hun som måtte ta alle avgjørelser og planlegging for alle.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Nektet å la hun reise

I fjor var det imidlertid litt mer turbulent mellom eksparet. Da ønsket Klum å ta med seg barna til hjemlandet Tyskland, for å spille inn en ny sesong av «Top Model».

Dette ønsket ikke Seal grunnet coronasituasjonen, og Klum valgte å gå rettens vei mot eksmannen. Kort tid senere kom de til enighet, og Klum fikk medhold på én betingelse.

GIFTET SEG PÅ NYTT: I 2019 ga Heidi Klum og Tom Kaulitz hverandre sitt ja. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB
GIFTET SEG PÅ NYTT: I 2019 ga Heidi Klum og Tom Kaulitz hverandre sitt ja. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB Vis mer

I rettsdokumentene, som People hadde fått tilgang på, kom det fram at før barna skulle reise fra Los Angeles og tilbake igjen, skulle faren få tilbringe ekstra tid med dem.

Seal skulle også få besøke barna i Tyskland når som helst, noe Klum skulle bidra til å arrangere og få til å fungere.

Samtidig kom det fram at dersom USA stengte alle grensene på grunn av pandemien, var det Klums ansvar å returnere hjem med barna før landet stengte ned.

LES OGSÅ: Slik er deres ni år lange kjærlighetshistorie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer