- Tror vi begge har like store vinnersjanser

Storfavoritt Atle Pettersen er ikke sikker på noen ting foran kveldens «Skal vi danse»-finale.

I FINALEN: Kari Traa og Atle Pettersen møtes i den store «Skal vi danse»-finalen i kveld lørdag. Pettersen er storfavoritt, men 22-åringen sier til VG at alt kan skje i finalen. Foto: Stella Pictures
I FINALEN: Kari Traa og Atle Pettersen møtes i den store «Skal vi danse»-finalen i kveld lørdag. Pettersen er storfavoritt, men 22-åringen sier til VG at alt kan skje i finalen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter mange uker med glitter, glamour, svette og spenning er det klart for årets store finale i TV2-programmet «Skal vi danse».

Lørdag kveld møter den tidligere «X-Factor»-stjernen Atle Pettersen (22) den tidligere kulekjører-stjernen Kari Traa (37) til heftig danseduell. Den som går seirende ut av dansen står igjen som velfortjent vinner av hele årets konkurranse.

Det er kjekkasen Atle som er storfavoritt hos alle betting-selskapene, men selv er ikke Pettersen skråsikker på seieren.
 
- Jeg er ikkr så veldig nervøs, mest spent. Jeg tror det er like stor sjanse for at både jeg og Kari vinner. Det blir spennende, sier han til VG.

Kari Traa har allerede oppnådd mye av målet med «Skal vi danse»-deltagelsen, nemlig å gå ned noen kilo babyvekt. For et år siden ble hun nemlig mor til lille Hedda. Den olympiske mesteren avslører at nervene ikke er i helspenn før finalen, selv om hun altså er oddsselskapenes «underdog».

- Jeg er ikke så nervøs. Det er jo ikke verdens undergang hvis noe går galt, ettersom jeg har kommet så langt. Da jeg kjørte mine første renn, så begynte jeg alltid å gjespe. Det var min nervøsitetsgreie, sier hun til VG.

Traa påpeker imidlertid også at den rocka motstanderen hennes nok har en fordel ved å være storfavoritt.
 
- Når du er favoritt, så presterer du også bedre. Han kan få prestasjonsangst, men jeg tror ikke det skjer i finalen, understreker hun i VG-intervjuet.
 
Årets finale av «Skal vi danse» sendes på TV2 klokken 19.30 i kveld, og Seher.no dekker selvsagt den storslåtte finalen.

Det skal blir spennende å se om Kari Traa klarer å snappe seieren fra storfavoritten. I så fall vil det bli en gledens kveld både for henne og de som har tippet på at hun går seirende ut på parketten...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vanskelig å kombinere kjæreste og «Idol»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer