Tror vekten gjør henne mer suksessfull

Adele tror fansen liker hennes fyldige figur.

SATTE REKORD: Adele har ikke gitt ut et album på fire år, men nylig satte hun rekord i antall nedlastinger. På én uke ble sangen «Hello» lastet ned over 1,1 million ganger ifølge magasinet Billboard.  Foto: Afp
SATTE REKORD: Adele har ikke gitt ut et album på fire år, men nylig satte hun rekord i antall nedlastinger. På én uke ble sangen «Hello» lastet ned over 1,1 million ganger ifølge magasinet Billboard. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Adele Adkins (27) gjør stor suksess om dagen med sin nyt hit-låt «Hello». Hennes etterlengtede album «25» slippes 20. november, fire år etter hennes siste album.

I et intervju med magasinet Rolling Stone forteller stjernen at hun tror hennes formfulle figur har hjulpet henne til suksess.

I motsetning til mange andre «perfekte» stjerner, mener Adele at fansen kan relatere seg mer til en som er mer normal ut.

- Jeg tror jeg minner alle om dem selv. De er selvsagt ikke samme størrelse som meg, men jeg tror de kan relatere seg til meg fordi jeg ikke er perfekt. Jeg tror mange berømte mennesker blir fremstilt som perfekte og uoppnåelige, sier stjernen til Rolling Stone.

Nekter å kaste klærne

Til forskjell fra andre popstjerner, foretrekker også ettbarnsmoren å beholde klærne på. Hun er grundig lei av å svare på spørsmål om når hun skal stille opp lettkledd.

- Jeg har blitt spurt «vil du stille opp i Playboy» så mange ganger at det er latterlig. Er det fordi jeg er en kvinne eller fordi jeg er feit? undrer 27-åringen og svarer på sitt eget spørsmål.

- Ville jeg vist frem kroppen om jeg var slankere? Antagelig ikke, fordi kroppen er min, men noen ganger lurer jeg på om jeg hadde vært like suksessfull om jeg ikke var «plus-size».

LES OGSÅ: Én ting fikk Adele til å bryte Twitter-tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer