Tone Damli:

- Tror to barn er nok

Den profilerte artisten åpner seg om livet som mamma og drømmen om bryllup.

SNAKKER UT: Markus Foss og Tone Damli har vært kjærester i ni år. Nå er det bare bryllup som lar vente på seg. Foto: Heiko Junge/ NTB
SNAKKER UT: Markus Foss og Tone Damli har vært kjærester i ni år. Nå er det bare bryllup som lar vente på seg. Foto: Heiko Junge/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått hele ni år siden artist Tone Damli (33) falt pladask for kjæreste og samboer Markus Foss (38). Damli har imidlertid tidligere innrømmet at hun var bare 17 år da hun for første gang la øynene på Foss.

På det tidspunktet var han 23 år og hadde kjæreste.

- Krangler lite

Nå lever paret sammen med dattera Billie (9) og sønnen Marlon, som kom til verden i oktober 2020. På høstparten i fjor flyttet familien omsider inn i deres nye hjem «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne får enn innføring i hvordan de best mulig kan lage sin egen kamuflasje. Video: TV 2 Vis mer

- Det føles ikke som at jeg og Markus har vært sammen i ni år, egentlig. Vi kjeder oss fortsatt ikke, vi er flinke til å ta vare på kjærligheten. Vi tuller og tøyser masse, og jeg tror det er ganske viktig - at vi har en lett tone i hverdagen. Selv om det høres veldig barnslig ut, forteller Tone Damli, som i disse dager er å se i «Kompani Lauritzen» på TV 2, til Se og Hør.

Hun fortsetter:

- Og så unner vi hverandre alt godt, og det viser seg i at Markus har lyst til at jeg skal gjøre «Kompani Lauritzen» for eksempel. Vi krangler lite og er veldig like på mange områder.

«KOMPANI LAURITZEN»: Tone Damli fikk beskjed om at hun var "usynlig" da deltakerne skulle få sin første tilbakemelding i militært forhold. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

Bryllup ingen hast

Den profilerte artisten håper at også kjæresten én dag vil få muligheten til å medvirke i det samme programkoseptet som hun selv deltar i.

- Han ville knust hele gjengen der inne, det skal jeg love deg! Han er drittøff. Det er kanskje hovedårsaken til at jeg er med og, fordi han egentlig har lyst. Markus har jæskla god fysikk, men samtidig har han aldri vært i militæret - selv om han gjerne skulle sett at han hadde vært det.

TØFT REGIME: Tone Damli, Daniel Franck, Jan Tore Kjær, Mayoo Indiran og Ruben Markussen er alle med i «Kompani Lauritzen». Det vil si: Daniel Franck trakk seg tidlig fra programmet. Foto: Matti Bernitz / TV 2
TØFT REGIME: Tone Damli, Daniel Franck, Jan Tore Kjær, Mayoo Indiran og Ruben Markussen er alle med i «Kompani Lauritzen». Det vil si: Daniel Franck trakk seg tidlig fra programmet. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Er det ikke på tide at han frir snart også da, Tone?

- Ha ha. Vi fikk jo barn veldig fort, og jeg har egentlig aldri hatt hastverk med å gifte meg. Årene har liksom gått. Så fikk vi ett barn til, har bygd hus - og det er tross alt fint å dele opp høydepunktene i livet. Men jeg må innrømme at jeg ikke har lyst til å være grå i håret når vi gifter oss. Kanskje bør vi begynne å tenke på det snart, sier hun og ler.

TÅRER: Tone Damli bryter ut i tårer når hun tenker på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

- Ofte frustrert

Overfor Se og Hør avslører 33-åringen også at hun sannsynligvis har vært gravid for siste gang.

- Jeg er veldig «happy» med to barn. I den grad man kan se for seg noe, så er det to barn jeg alltid har hatt lyst på. Jeg har bare to armer, så jeg tror helt ærlig at to barn er nok for meg.

Men det betyr absolutt ikke at mammalivet ikke har falt i smak av den grunn. Selv om det også har bydd på visse utfordringer.

- Jeg er utrolig opptatt av å ha orden rundt meg, men det å ha barn og orden rundt seg er en vanskelig kombinasjon. Jeg er ofte frustrert. Jeg har skjønt nå at det ikke hjelper å rydde huset før ungene har lagt seg, for da blir det bare rotete igjen. Men som mamma er jeg ganske snill og raus tror jeg. Jeg kan være streng og temperamentsfull, men er også rettferdig. Jeg ønsker i hvert fall barna mine alt godt, forteller artist og «Kompani Lauritzen»-deltaker Tone Damli til Se og Hør.

Lørdag var det komiker Espen PA Lervaag som røk ut av TV 2-programmet. Dermed er 14 deltakere blitt til ti. Lørdag må nok en deltaker forlate «kompaniet».

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Røk ut - angrer på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer