SA NEI: Guy Ritchie avslo 200 millioner kroner fra Madonna. Nå har han ansatt en advokat som står bak Storbritannias høyeste skilsmisseoppgjør. Foto: Stella Pictures
SA NEI: Guy Ritchie avslo 200 millioner kroner fra Madonna. Nå har han ansatt en advokat som står bak Storbritannias høyeste skilsmisseoppgjør. Foto: Stella PicturesVis mer

- Tror skilsmissen blir skitten

Gur Ritchie takket nei til over 200 millioner fra Madonna.

SEHER.NO: Filmskaper Guy Ritchie (40) skal ha sagt nei til å få over 210 millioner fra den fraseparerte kona, Madonna (50).

Ifølge Daily Mail, kan en altså trygt si berømte paret langt unna en løsning.

Årsaken er at de to blant annet krangler om barna, Rocco (8) og David (3). 

Ritchie og Madonna klarer ikke å bli enige om hvor guttene skal bo, eller hvordan de skal gjøre det med skolegangen deres.

Madonna ønsker angivelig at guttene skal bo sammen med henne og Lourdes (12), som hun har fra et tidligere forhold, i New York. Ritchie ønsker at barna skal bo i London.

Og forhandlingene skjer ikke hjemme i stua over en kopp kaffe, akkurat,

- De snakker ikke sammen. De kommuniserer via advokatene sine, sier Ritchies biograf J. Randy Taraborrelli til Hello! magazine.

Og ifølge kilder han har pratet med, blir det en bitter skilsmisse.

- Jeg tror skilsmissen blir skitten. Han og Madonna er svært opprørte akkurat nå. Det er det ingen tvil om. Men de er villige til å sette det til side for barna, sier han.

Taraborelli forteller at hvis en av partene finner seg en ny kjæreste nå, kommer det til å bli "mer komplisert for alle de involverte partene".

Madonna har ansatt skilsmisseadvokat Fiona Shackleton (52), som representerte Beatles-stjernen Paul McCartney (66) i skilsmissesaken mot Heather Mills (40).

Ritchie har ansatt skilsmisseadvokat Helen Ward, som sørget for det største skilsmisseoppgjøret i Storbrittannia. Klienten Beverley Charman fikk utrolige 500 millioner fra eksmannen, styrtrike John Charman.

Kanskje er det ikke rart at mange tror dette blir tidenes dyreste kjendis-brudd?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Skill deg eller dø!