PROGRAMLEDER: Sollien har vært programleder for både "Hit og Dit" og "Sjarmørskolen", og nå er han aktuell med "Norgesmester" som skal sendes til våren. Foto: TVNorge
PROGRAMLEDER: Sollien har vært programleder for både "Hit og Dit" og "Sjarmørskolen", og nå er han aktuell med "Norgesmester" som skal sendes til våren. Foto: TVNorgeVis mer

Tror seerne kan bli kjendismette

Sollien tar med Helene Rask på saueklipping i nytt tv-program.

SEHER.NO: Sigurd Sollien (43) deltok i fjor på "Skal vi danse", og til våren er han tilbake på tv-skjermen, i TV 2s kjendissatsing, "Norgesmester".

Programmet kommer i rekken av tv-programmer hvor kjendiser skal gjøre ting de ikke kan, og på NRK går nå "Elixir" på skjermen, hvor syv av Norges største idrettsstjerner trener syv kjendiser i ulike idrettsgrener.

I "Norgensmester" skal "Hit og Dit"-programlederen ifølge VG bli med på alt fra norgesmesterskap i luftgitar med artisten Jenny Jenssen, til NM i saueklipping med tidligere glamourmodell Helene Rask.

Selv tror Sollien at det blir bra underholdning, til tross for at det går mange like konsepter på tv.

- Jeg tror nok noen blir mettet på å se kjendiser på TV, etter i hvert fall blir man jo lei av å se det samme. men når man får oppleve dem i helt nye og overraskende situasjoner de trives i, har jeg troen på at dette blir bra underholdning, sier han til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Rørende at de vil meg så vel