Tror på TV-kjærligheten

Ole Jacob Kollerud fikk fort en følelse av hvem av frierne han kunne falle for.

FLOTTE DAMER: Ole Jacob Kollerud har troen på TV-kjærligheten. Tirsdag må han velge mellom Bettina Bakke og Ida Marie Krone.  Foto: TV2
FLOTTE DAMER: Ole Jacob Kollerud har troen på TV-kjærligheten. Tirsdag må han velge mellom Bettina Bakke og Ida Marie Krone. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ole Jacob Kollerud (33) er en av de fire bøndene som jakter på kjærligheten i bonderomantikken på TV 2.

Det populære programmet nærmer seg nå slutten og Ole Jacob står kun igjen med to friere: Bettina Bakke (29) og Ida Marie Krone (24).

Når Dagbladet stiller han spørsmål om han er blitt forelsket nekter han å svare. Likevel inrømmer han at han tror det er mulig å forelske seg på TV.

- Ja, absolutt. Jeg tror på TV-kjærligheten, sier han til avisen.

Jentene Ole Jacob inviterte med seg til gården har han bare god ord å si om.

- De er flotte jenter alle sammen: oppegående, morsomme, sosiale og lette å ha med å gjøre. Jeg fikk ganske fort en følelse av hvem av jentene jeg kunne falle for.

Psykolog og samlivsekspert Sissel Gran er skeptisk til måten å finne kjærligheten på.

- En falsk forelskelse kan oppstå, fordi mange kan bli veldig begeistret over all oppmerksomheten de får. Noen blir forelsket i selve situasjonen.

- Og mange ønsker å leve opp til forventningen om at det skal bli vellykket. Når man sjekker risikerer man jo vanligvis å skuffe bare en person, men her skuffer du altså hele nasjonen, sier hun.

Wenche Søndrol (34) var med i "Jakten på kjærligheten" i 2004. For hennes del ga TV-sjekkingen full klaff. I dag er hun nemlig gift med frieren Thor Even Furvann som hun også har fått ett barn med.

LES HER: Bonden forlates på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer