Tror på Madonna som mor

Madonna har vært i hardt vær etter adopsjonen av David Banda. Nå får hun støtte av Mia Gundersen.

STØTTER MADONNA: Mia Gundersen vet hvor vanskelig det kan være å adoptere. Foto: Morten Krogh
STØTTER MADONNA: Mia Gundersen vet hvor vanskelig det kan være å adoptere. Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kan love at det i hvert fall ikke er noe kjendistillegg her i Norge. Her er alle i samme båt, og det er jeg glad for, sier skuespillerinnen Mia Gundersen til VG.


Sammen med ektemannen Marcel Lelienhof har hun ventet to år på å få adoptere barn. Nå gir hun popdronningen Madonna sin fulle støtte.


- Regelverket er så strengt at jeg tror ikke det er mulig for henne å omgå det. Tenk så synlig Madonna er. Og hun har de beste advokatene som er å oppdrive. Så selv om man kan mene at hun har fått et adoptivbarn irriterende fort, så tror jeg hun har gjort det på skikkelig vis, sier Mia til avisen.


I går ble Madonna intervjuet via satelitt av talkshowdronningen Oprah Winfrey, og fortalte for første gang sin versjon av adopsjonssirkuset. Intervjuet vises på amerikansk TV senere i dag, men studiopublikum amerikanske People har snakket med har avslørt noe av det som ble sagt - blant annet om barnets far, Yohane Banda.


- Han så meg rett i øynene og sa at han var takknemlig for at jeg ga sønnen hans en fremtid og et liv, for hvis han ble hos meg hadde jeg måttet begrave ham, sa Madonna ifølge tilskuer Brook Carter (24).


- Hun er frustrert med media, fordi hun tror mediekjøret har fått guttens far til å endre sin historie, legger Carter til.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer