SJANSELØS? Lene Alexandra og Tore André Flo dømmes nord og ned av bettingselskapene. Foto: TV 2
SJANSELØS? Lene Alexandra og Tore André Flo dømmes nord og ned av bettingselskapene. Foto: TV 2Vis mer

Tror nyoperert Lene er sjanseløs

- Jenny vinner "Skal vi danse", mener bettingselskapene.

SEHER.NO: - Lene har nok gjort seg selv en bjørnetjeneste med sine siste legebesøk. Hun mister ordrett to store fordeler, sier oddsmanager Stian Røsvik Bjørstad i bettingselskapet Bet24.
Han har ingen tro på at nyopererte Lene Alexandra Øien (26) vil klare å sjarmere dommerne og TV-seerne når en ny sesong av "Skal vi danse" sparkes i gang fredag på TV 2.

Lene Alexandra Øien fjernet i sommer 1,2 kilo silikon fra sine berømte bryster. Kort tid etterpå var det klart at hun var en ev kjendisdanserne.

Brystoperasjonen fikk mye kritikk fra hennes internasjonale manager Gert Holmfred og tidligere talsmann Christer Falck, som mente hun hadde fjernet varemerket sitt som gjorde musikkarrieren suksessfull.

Men "Skal vi danse"-dommer Vibeke Sørlie mente seinere at operasjonen var tvingende nødvendig for hennes innsats i konkurransen.

- Med 1,2 kilo totalt ville det ha blitt som å danse med to ballonger på brystet. Veldig vanskelig! Nå vil hun være mer fleksibel og fri. Det er ingen tvil om at puppene ville ha vært i veien, uttalte Sørlie. 

Bettingselskapet har mener derimot at Jenny Skavlan (22) kommer til å vinne publikums pizza-elskende hjerter.

- Et menneske som har vært den sterkeste bidragsyteren for at det norske folk danser til en pizzadans og atpåtil gjør folkesport av å sende inn egne filmsnutter, må utvilsomt være en stor entertainer og en fantastisk danser, sier Bjørstad om Grandiosa-Jenny.

Men litt konkurranse må Jenny likevel belage seg på. Bettingselskapet har også klokketro på tidligere alpinist Hans Petter Buraas (33) og skuespillerinne Janne Formoe (33).

Tidligere har Mikkel Gaup (40) vært bettingselskapenes oddsfavoritt.

Slik er vinneroddsene for høstens utgave av "Skal vi danse":

Jenny Skavlan  -   4,00 
Hans Petter Buraas  -  7,00 
Janne Formoe  -  7,00
Siri Kalvig  -  8,00
Gaute Ormåsen  -  10,00
Mikkel Gaup  -  10,00
Tor Endresen  -  12,00
Hanne Krogh   -  15,00
Hans Petter Buraas  -  7,00 
Sigurd Sollien  -  15,00 
Tore André Flo  -  17,00
Lene Alexandra Øien  -  17,00 

LES OGSÅ: "Skal vi danse"-stjerne skilles

Har du tips om "Skal vi danse"-stjernene? Tips oss på seher@seher.no

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.