- HERREGUD, HVA HAR JEG GJORT!: Alexander kunne knapt tro hvor mange som hadde møtt opp på Norges hovedflyplass da han kom ut i ankomsthallen rett etter klokken 22 søndag. Foto: SCANPIX
- HERREGUD, HVA HAR JEG GJORT!: Alexander kunne knapt tro hvor mange som hadde møtt opp på Norges hovedflyplass da han kom ut i ankomsthallen rett etter klokken 22 søndag. Foto: SCANPIXVis mer

- Tror nok ikke jeg klarer å hilse på hver eneste

Seher.no fulgte MGP-helten fra flyet og frem til han møtte folkehavet på Gardermoen! Se video!

GARDERMOEN/OSLO (SEHER.NO): Seher.no fulgte MGP-helten fra flyet og frem til folkehavet! Se den eksklusive videoen nederst i saken!

Det er kun ett døgn siden Alexander Rybak (23) vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i Moskva, Russland.

Under pressekonferansen etter den knusende seieren, kom stjerneskuddet med en klar beskjed til det norske folk, hvor han oppmuntret dem til å møte ham på Gardermoen når han landet søndag kveld, altså på selveste 17. mai!

Seher.no var på samme fly som 23-åringen hjem fra Eurovision-sirkuset, og det var en tydelig overrasket og litt små-nervøs Alexander som gikk av flyet til rungende ungpikeskrik, som kunne høres helt ute fra Gardermoens ankomsthall, litt før klokken ti.

For selv om Alexander nå har sikret seg superstjerne-status rundt om i Europa, og ikke minst her hjemme, virket han langt i fra forberedt på de enorme hordene med fans som stod og ventet på ham.

- Herregud, hva har jeg gjort. Jeg trodde det skulle være en sånn 20-30 her... utbrøt unggutten, da han skjønte at hundrevis av fans hadde samlet seg på flyplassen for å gratulere og ønske ham velkommen hjem.

Rett før han entret hallen hvor hordene stod og ventet, innrømmet Alexander overfor Seher.no at han var litt nervøs.

- Jeg håper ikke folk blir sure på meg nå...for jeg tror nok ikke jeg klarer å hilse på hver og én, sa han bekymret.

MGP-helten hadde imidlertid lite å bekymre seg for, og ble møtt av stående applaus, jubel og ungpikeskrik da han entret hallen søndag kveld.

- Det er helt vanvittig, humret han, mens han ble geleidet gjennom folkehavet, tett fulgt av fire sikkerhetsvakter.

Informasjonssjef Jo Kobro ved Gardermoen lufthavn kunne i ettertid fortelle at det var flere tusen som hadde samlet seg på flyplassen for å motta 23-åringen.

Norge kan rett og slett ikke få nok av sin nye superstjerne...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Som å være i Oslo

Seher.no fulgte MGP-helten fra flyet og frem til folkehavet! Se den eksklusive videoen nedenfor:[obj:media:7809]