<strong>HOLLYWOOD-DRØM:</strong> Lisa Stokke har to ganger prøvd å slå gjennom som skuespiller i Hollywood uten hell. Nå håper hun at MGP-deltagelsen kan hjelpe henne til å nå målet om en karriere i stjernebyen. Foto: Stella Pictures
HOLLYWOOD-DRØM: Lisa Stokke har to ganger prøvd å slå gjennom som skuespiller i Hollywood uten hell. Nå håper hun at MGP-deltagelsen kan hjelpe henne til å nå målet om en karriere i stjernebyen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tror MGP kan føre til Hollywood-karriere

- Det er kanskje kynisk, men det er sånn bransjen fungerer...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lisa Stokke (36) deltar lørdag i første delfinale av MGP på Ørlandet med låta «With Love».

Nå håper artisten og skuespilleren at MGP-opptredenen kan føre til en filmkarriere i Hollywood.
 
- Jeg har fått meg en ny agent i England. Dersom jeg kommer til Eurovision-finalen kan han skaffe meg presse-oppslag i England, som igjen gjør at jeg blir synligere for castingagenter som kan ta meg inn på auditions. Sånn sett er MGP det som kan føre meg til Hollywood igjen gjennom at jeg får en høyere profil. Det er kanskje kynisk, men det er sånn bransjen fungerer, sier Stokke til Seher.no.

Den erfarne musikal-artisten spilte i 2008 mot Don Johnson i Harald Zwart-filmen «Lange flate ballær 2», og har ved to anledninger prøvd lykken som skuespiller i Hollywood.

Sist gang, i 2010, hadde hun med seg et kamera-team fra NRK med på slep til stjernebyen, noe som førte til TV-serien «Lisa Goes to Hollywood».

Stokke hadde med seg moren og sine to barn til Hollywood, og etter tre måneders innsats for å lykkes i bransjen var Tromsø-jenta svært nær ved å få et tilbud. Men på grunn av sin familie måtte hun la det bli med drømmen, og reise skuffet hjem til London.

- Det var helt forferdelig å reise derfra da. Det tok meg en god stund å omstille meg da jeg kom tilbake til England. Jeg måtte bare forstå at jeg ikke kunne være der, det var ikke riktig tidspunkt. Jeg måtte gå inn i en prosess for å innse at det ikke var mulig å slå gjennom der, og at det etter 99 prosent sannsynlighet kanskje aldri er mulig.

- Tror du at du kunne ha nådd målet dersom du ikke hadde hatt familie?

- Ja, det kan være, men det er helt umulig å si. Nå har jeg jo en familie, så jeg kan ikke gå ut ifra noe annet. Jeg tenker ikke sånn på det. Jeg tror det er veldig farlig å gå dit. Jeg er veldig for å leve i nuet, sier Stokke til Seher.no på telefon fra London.

Nå satser artisten i første omgang på seier i MGP, men Lisa har fortsatt en drøm om å jobbe som skuespiller i USA.

- Jeg har ikke gitt om Hollywood-drømmen, men nå forstår jeg bedre hvordan ting fungerer. Jeg skjønner at det ikke passer nå, sier MGP-artisten til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Redd for at barna mine skal reagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer