Tror kvinner lyver for seg selv etter fødselen

Nybakte mødre tror de hadde mye bedre kropp enn de egentlig hadde, mener Sigrid Bonde Tusvik.

SEOGHØR.NO: I april i fjor ble Sigrid Bonde Tusvik (34) mor til datteren Jenny - som kom til verden fulgt av TV 2s kamerateam i «Sigrid blir mamma». I månedene etter fødselen har den søte komikeren jobbet hardt for å få tilbake sin gamle kropp.

- Jeg brukte ni måneder til å komme tilbake dit jeg var, sier Sigrid til Seoghør.no.

Hun tror det er vanlig at kvinner klager ekstra mye på kroppen etter fødselen - selv om de i virkeligheten ser helt like ut. 

- Man går rundt og sier «herregud, kroppen min ser ikke ut», men så ser den helt lik ut! Du innbiller deg selv at du hadde kjempemye bedre kropp før fødselen, men det har man ikke. Selv er jeg like dvask og slapp som jeg var før, men prøver å stramme opp, sier Tusvik i kjent humoristisk stil.

DVASK: Sigrid Bonde Tusvik tror kvinner innbiller seg at de hadde drømmekroppen før fødselen ødela alt sammen. Onsdag hadde hun med seg datteren Jenny på lanseringen av treningsboken «Tren smartere». Foto: Morten Eik/Se og Hør
DVASK: Sigrid Bonde Tusvik tror kvinner innbiller seg at de hadde drømmekroppen før fødselen ødela alt sammen. Onsdag hadde hun med seg datteren Jenny på lanseringen av treningsboken «Tren smartere». Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Hater å trene

Selv om hun hater å trene har ettbarnsmoren bidratt i kjendistrener Helle Bornsteins nye treningsbok «Tren Smartere».

- Jeg liker egentlig ikke å trene, men trener med Helle fordi hun gjør det intensivt i 20 minutter.

Når hun ikke trener er Tusvik travelt opptatt med forberedelsene til sitt nye show «Mot i brøsta» sammen med «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollegaene Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth.

- Det er mer tanketrening. Vi finner ut hva som er gøy, samtidig som vi prøver å holde på våre tre ulike identiteter som humorister. Vi er i nervøsitetsfasen nå.

- Blir det noe krangling mellom dere?

- Nei, vi er gode kollegaer. Vi er vant til å jobbe sammen, så vi trenger ikke å krangle.

Tone Damli bidrar også i den nye treningsboken. Sjekk hvordan hun trente under svangerskapet i videoen under:

LES OGSÅ: Avslører Tones svangerskaps-triks