Emma Ellingsen:

- Tror jeg vil få barn

Influenseren ser for seg en fremtid med mann og hund - men er usikker på om hun ønsker seg barn.

VIL HA FAMILIE: Emma Ellingsen åpner opp om hvordan hun ser for seg fremtiden. Foto: Emilie Rydning / Dagbladet
VIL HA FAMILIE: Emma Ellingsen åpner opp om hvordan hun ser for seg fremtiden. Foto: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer
Publisert

Influenser Emma Ellingsen (18) er blant de nye profilene i TV 2-serien «Bloggerne».

Hun ble først kjent for det norske folk gjennom serien «Født i feil kropp», og blir med sin åpenhet rundt temaet hyllet og beundret av mange. 18-åringen deler mye av hverdagen sin, og også sine håp og drømmer gjennom reisen for å bli fullverdig kvinne.

Blant annet den kommende kjønnskorrigerende operasjonen hun skal gjennom, men som nå er midlertidig coronautsatt, har hun delt åpent om.

Ønsker mer privatliv

Nå letter også Ellingsen på sløret hva gjelder fremtidsdrømmer. I forbindelse med lanseringen av nettopp «Bloggerne» åpner hun opp om livet hun ønsker seg etter operasjonen.

- Jeg tror at når jeg blir eldre kommer jeg til å føle på det at jeg vil ha mer privatliv. At det vil være ting jeg vil holde privat for meg selv og familie, sier hun til Se og Hør.

VENTER I SPENNING: Emma Ellingsen fylte nylig 18 år, og er klar for operasjon. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

18-åringen forteller imidlertid at hun på nåværende tidspunkt i livet er veldig komfortabel med å være så åpen som hun er nå, men at hun ser for seg at prioriteringene endrer seg med tiden.

- Jeg synes jo familie er hyggelig, men det er ikke noe jeg har tenkt så mye på. Jeg vet ikke om jeg har lyst på barn, men jeg vil i alle fall ha en mann og en hund en dag, sier hun, og legger til:

- Men jeg tror at jeg kommer til å få barn.

Vil vente med dating

Akkurat nå er det imidlertid ikke familie og dating som opptar 18-åringen, og hun kan fortelle at det ikke er noen i kikkerten for øyeblikket.

- Jeg er opptatt med mitt. Jeg dater ikke noen nå, eller leter etter noen. Jeg kommer nok til å vente med det til etter operasjonen, men møter jeg en fantastisk fyr nå, så ja. Man vet jo aldri, sier hun lurt.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Hva hun legger i «fantastisk fyr» har hun klart for seg.

- Han må ha respekt for andre, det er veldig viktig. Ha livet litt på stell, vite hva han vil. Og være snill.

Av typen «kjendiscrush» nevner hun for øvrig skuespillerne Mark Wahlberg, Josh Hartnett og Heath Ledger.

Fikk operasjon utsatt

På grunn av coronapandemien ble kjønnsoperasjonen hennes utsatt, noe hun har omtalt som en tung beskjed å få overfor Se og Hør. Men hun holder motet oppe og gleder seg til å få operasjonen hun har ventet på i så mange år unnagjort.

- Det er jo selvfølgelig kjipt, når man har forberedt seg på august, også kan det plutselig gå et år til. Men det er flere i samme situasjon, og det går fint når jeg tenker på at det kan skje i løpet av det neste halvåret.

18-åringen skal da gjennomgå en rundt seks timer lang, omfattende operasjon som krever lang rehabilitering. Etter operasjonen må hun ligge to uker på sykehus, i tillegg til at det vil ta flere måneder før hun er fullstendig leget.

Se dette innlegget på Instagram

🤍

Et innlegg delt av emma the vampire slayer (@emmaellingsenn)

Ville bli jente som 9-åring

Det var i tredje klasse på barneskolen at hun i en melding skrev til moren Tina Ellingsen at hun følte seg som en jente.

Tønsberg-jenta startet tidlig på pubertetsutsettende tabletter, som stoppet produksjonen av testosteron. Hun unngikk derfor stemmeskifte og skjeggvekst.

NETTHETS: Emma Ellingsen er nominert til "Årets influencer" og har vært åpen om det å være født i feil kropp. Reporter: Ruben Pedersen Video: Frida Andersen Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Som 16-åring begynte hun på kvinnelige hormontilskudd. Hun har aldri vært i tvil om at den omfattende operasjonen hun står overfor er det rette for henne.

Ellingsen har også vært bevisst på å være åpen rundt det kjønnskorrigerende inngrepet, slik at fordommer mot å være født i feil kropp på sikt forsvinner.

LES OGSÅ: - Blir aldri kvitt oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer